LED

Kaars

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718696474914/8718696474914_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  LED

  Kaars

  Geef uw huis een mooie sprankelende uitstraling

  De heldere LED-kaarsen/-kogellampen van Philips geven een schitterend, sprankelend lichteffect en gaan uitzonderlijk lang mee. Deze lamp is zowel aan als uit schitterend en perfect geschikt voor kroonluchters. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 5,99
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

LED Kaars

4W (25W), E14, Warm wit, Niet-dimbaar 8718696474914 Soortgelijke producten zoeken

Geef uw huis een mooie sprankelende uitstraling

Sprankelend licht voor een warme en uitnodigende sfeer

 • Meer informatie over licht

  Kleurtemperatuur: Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren warm en rustgevend licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde koeler en energieker licht produceren. CRI: De kleurweergave-index (CRI) wordt gebruikt om het effect van een lichtbron op de kleurweergave te beschrijven. Natuurlijk zonlicht heeft een CRI van 100. De CRI van de LED-lampen van Philips ligt altijd hoger dan 80, zodat kleuren echt en natuurlijk worden weergegeven. http://www.philips.co.uk/c-m-li/advice-on-lighting-ideas.html

 • Echt warm wit licht zoals van een gloeilamp

  Deze lamp heeft een kleurtemperatuur van 2700 K, en zorgt voor een warme, rustige sfeer; perfect geschikt voor ontspanning. Dit licht van 2700 K is ideaal voor de verlichting van uw woonomgeving

 • Speciaal optisch ontwerp voor een sprankelend lichteffect

  Deze decoratieve lamp heeft een helder, elegant ontwerp en gebruikt innovatieve LED-technologie. De lamp produceert een warm, sprankelend lichteffect en geeft het huis een rustige sfeer.

 • Lange levensduur van lampen - tot 15 jaar

  Met een levensduur van 15.000 uur hebt u minder gedoe, omdat de lampen minder vaak hoeven te worden vervangen, en geniet u meer dan 15 jaar van een ideale verlichtingsoplossing.

 • Beter voor uw portemonnee en het milieu

  LED-technologie bespaart tot wel 80% energie in vergelijking met standaardlampen. Het betaalt zichzelf dus terug en bespaart u jaar in jaar uit geld. Het draagt bij aan een beter milieu.

 • Ideaal voor decoratieve armaturen

  Moderne verlichting in LED-kaarsen van Philips voor gebruik in decoratieve armaturen, zoals in kroonluchters, plafondventilators en lantaarns.

 • Geen UV of infrarood

  Het licht bevat geen infrarode straling, zodat er geen warmte wordt geproduceerd. Ook heeft het geen ultraviolette straling. Door deze twee kenmerken zal er geen kleurvervaging optreden bij bijvoorbeeld textiel.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in