Draadloze dimmerset

  Draadloos dimmen

  Vloeiend draadloos dimmen. De Philips hue draadloze dimmerset combineert een intelligente draadloze dimmer met een Philips hue white LED-lamp. Geen installatie nodig. Zet de schakelaar neer waar u wilt en gebruik hem als afstandsbediening. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop
 • Draadloos dimmen

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • Draadloos dimmen

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Draadloos dimmen

direct klaar voor gebruik

 • Draai de lamp erin en maak het licht aan

  Draai de lamp erin en maak het licht aan

  Met deze installatieloze set hoeft u alleen maar de Hue White LED-lamp in uw standaard armatuur te draaien en het licht in te schakelen. U kunt direct het licht bedienen met de Hue-dimschakelaar die werkt op batterijen. U hoeft geen installateur te bellen.

 • Plaats daar waar u een lichtschakelaar nodig hebt

  Plaats daar waar u een lichtschakelaar nodig hebt

  De Hue-dimschakelaar werkt op batterijen en kan worden gebruikt als een normale lichtschakelaar. U kunt de dimmer met schroeven of het plakband aan de achterzijde van de schakelaar plaatsen waar u maar wilt. Het is een snelle en eenvoudige installatie zonder snoeren en zonder gedoe.

 • Draadloze schakelaar en afstandsbediening in één

  Draadloze schakelaar en afstandsbediening in één

  De schakelaar is magnetisch en kan worden verwijderd van de achterzijde. Hierdoor kunt u de Philips Hue-dimschakelaar ook gebruiken als afstandsbediening voor uw verlichting met een bereik van maximaal 12 meter binnenshuis.

 • Bedien tot 10 lampen tegelijk met één schakelaar

  Bedien tot 10 lampen tegelijk met één schakelaar

  Zodra u uw Philips hue-draadloze dimmerset hebt ingesteld, kunt u eenvoudig meer Philips hue-lampen verbinden met de dimmer. Koppel maximaal 10 Philips hue lampen met uw dimmer en bedien ze tegelijkertijd.

 • Verbind met Philips hue en ontdek de mogelijkheden

  Verbind met Philips hue en ontdek de mogelijkheden

  De draadloze dimmerset hoort bij de Philips Hue-familie, dus de set kan naadloos worden geïntegreerd in andere Philips Hue-lampen. Als u een Hue bridge in uw huis installeert, kunt u via de Philips Hue-app de Philips Hue draadloze dimmerset integreren in uw systeem, waardoor u nu en in de toekomst nog meer mogelijkheden heeft. Bedien uw lampen vanaf uw smartphone of tablet en stel timers, meldingen, wekkers en nog veel meer in.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in