Voor uw gemoedsrust

  De Philips Hue White-starterskit biedt geruststelling, omdat u vanaf overal ter wereld uw verlichting kunt bedienen op een intelligente manier. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop
 • Voor uw gemoedsrust

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Voor uw gemoedsrust

 • Bedien uw lichten overal

  Bedien uw lichten overal

  U kunt uw verlichting op afstand bedienen waar u ook bent. Controleer of u bent vergeten uw lampen uit te schakelen voordat u thuis wegging, en schakel ze alvast in als u laat moet werken. Met geofencing-technologie kunt u uw lampen al inschakelen voordat u thuiskomt en automatisch laten uitschakelen wanneer u weggaat. Het draait er allemaal om uw leven makkelijker te maken en u op een slimme en handige manier gemoedsrust te geven.

 • Gegarandeerd soepel draadloos dimmen

  Gegarandeerd soepel draadloos dimmen

  Ervaar gegarandeerd soepel dimmen met Philips hue. Niet te licht, niet te donker maar precies goed. Geen snoeren, een elektricien of installatie vereist.

 • Lichtschema's instellen voor eenvoudige domotica

  Lichtschema's instellen voor eenvoudige domotica

  Met de schemafunctie van de Philips hue-app kan Philips hue het laten lijken alsof u thuis bent als u niet thuis bent. Stel de lampen in om in te schakelen op een vooraf ingestelde tijd, zodat de lichten aan zijn wanneer u thuiskomt. U kunt zelfs in kamers het licht op verschillende tijden laten inschakelen. En natuurlijk kunt u het licht 's avonds geleidelijk laten uitschakelen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat er nog lampen aan zijn.

 • Uw verlichting bedienen, op uw manier

  Uw verlichting bedienen, op uw manier

  Verbind uw Philips Hue-lampen met de bridge en ontdek de eindeloze mogelijkheden. Bedien uw lampen vanaf uw smartphone of tablet via de Philips Hue-app of voeg schakelaars toe aan uw systeem om uw lampen in te schakelen. U kunt timers, meldingen, wekkers en nog veel meer instellen voor de volledige Philips Hue-ervaring.

 • Verbind tot wel 50 Philips hue-lampen

  Verbind tot wel 50 Philips hue-lampen

  U kunt tot 50 lampen en 10 accessoires verbinden met de Philips Hue bridge (meegeleverd). Begin gewoon met een van de beschikbare starterkits en voeg naar wens Philips Hue-producten toe. Vervolgens kunt u uw verlichting met een vingerveeg bedienen via de intuïtieve Philips Hue-app voor smart devices met iOS of Android. Philips Hue is gebaseerd op ZigBee, een energiezuinige, veilige en betrouwbare technologie waarmee u de lampen kunt bedienen. Er worden voortdurend nieuwe functies en verbeteringen toegevoegd aan het systeem. Zowel software- als firmware-updates worden draadloos en naadloos uitgevoerd, rechtstreeks op uw Philips Hue-product.

 • Compatibel met Apple HomeKit-technologie

  Compatibel met Apple HomeKit-technologie

  De Philips Hue White-starterkit is compatibel met Apple HomeKit-technologie. Vraag Siri om de lampen in te schakelen of te dimmen, of kies voor een vooringestelde instelling zonder een knop aan te raken. Met apps van derden kunt u uw lampen zelfs koppelen met andere Apple HomeKit-apparaten.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in