Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/8/8718291785415/8718291785415_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  LED

  Reflector (dimbaar)

  Duurzame LED-accentverlichting met een gerichte, heldere bundel

  Deze LED-lamp zorgt voor een gerichte lichtbundel van warm wit licht en is een uitstekende dimbare vervanging voor traditionele reflectorlampen Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 12,99
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

NIEUW

LED Reflector (dimbaar)

5, 7W (60W), E27, Warm wit, Dimbaar 8718291785415 Soortgelijke producten zoeken

Duurzame LED-accentverlichting met een gerichte, heldere bundel

Creëer een warme, gezellige sfeer

 • Echt warm wit licht zoals van een gloeilamp (2700 K)

  Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren.

 • Perfecte vorm om NR50-gloeilamp te vervangen

  Deze LED-reflector heeft een schitterend gevormd ontwerp en bekende dimensies. De reflector is de perfecte duurzame vervanging voor een traditionele NR50-gloeilamp.

 • Hoge kleurweergave (CRI > 80) voor levendige kleuren

  De kleurweergave-index (CRI) wordt gebruikt om het effect van een lichtbron op de kleurweergave te beschrijven. Natuurlijk buitenlicht heeft een CRI van 100 en wordt gebruikt als vergelijkingsstandaard voor alle andere lichtbronnen. De CRI van de LED-lampen van Philips ligt altijd hoger dan 80, dicht bij de waarde van de zon, waardoor kleuren levensecht en natuurlijk worden weergegeven.

 • Zeer laag energieverbruik, bespaar tot 90%

  Door traditionele lampen te vervangen door een LED-alternatief van Philips wordt onmiddellijk veel energie bespaard en bijgedragen aan een duurzame wereld.

 • Levensduur tot 20 jaar

  Met een levensduur tot 20.000 uur zorgt deze LED-lamp van Philips tot 20 jaar* voor de gewenste sfeer.

 • 36º halogeenlichtbundel

  Deze LED-reflector heeft een bekende, gerichte lichtbundel en ziet er hetzelfde uit en voelt hetzelfde als halogeenreflectoren. De reflector is geschikt voor accentverlichting en algemene verlichting.

 • Glad oppervlak en hoogwaardige afwerking

  Deze LED-reflector heeft een bekende vorm en biedt alle meest recente innovaties terwijl hij toch het uiterlijk en gevoel van een traditionele lamp behoudt.

 • Dimbaar

  Ontworpen voor kwalitatief dimmen om de juiste sfeer te creëren voor elke activiteit, van een ontspannen tot actieve sfeer.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

 • *Op basis van een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in