Star Wars

Star Wars

Tafellamp

  Star Wars

  Tafellamp

  Fantasie aan!

  Op deze compacte tafellamp van Philips en Star Wars staan de iconische Stormtroopers. Hij werkt op batterijen en kan eenvoudig naast het bed of op een bureau worden neergezet voor een epische en avontuurlijke sfeer. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Star Wars Tafellamp

Star Wars, zwart, LED 717959916 Soortgelijke producten zoeken

Fantasie aan!

 • Voor Star Wars-fans

  Voor Star Wars-fans

  Deze Philips en Star Wars-lamp voor uw slaapkamer creëert een omgeving die u stimuleert om te genieten van avontuurlijke en epische avonturen. Een plaats om te studeren, ontspannen en slapen, vergezeld door uw favoriete Star Wars-personage. Deze lamp is zo ontworpen dat deze veilig is voor u.

 • Ideale lamp voor uw nachtkastje of bureau

  Ideale lamp voor uw nachtkastje of bureau

  Deze lamp voor uw slaapkamer past perfect op het nachtkastje of bureau. Het licht is warm wit, wat ideaal is om een boek te lezen of te studeren. Bovendien is de lamp gemakkelijk in en uit te schakelen, wat ervoor zorgt dat u zich 's nachts veilig voelt.

 • LED-licht van topkwaliteit

  LED-licht van topkwaliteit

  De LED-technologie die in deze Philips-lamp is geïntegreerd, is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in uw huis.

 • Warm wit licht

  Warm wit licht

  Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp geeft warm wit licht voor een gezellige sfeer.

 • Schakelaar in het snoer

  Schakelaar in het snoer

  Met de schakelaar, die discreet is verwerkt in het snoer, kunt u de lamp eenvoudig in- en uitschakelen.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in