Marvel

Marvel

Hanglamp

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/717513516/717513516_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Marvel

  Hanglamp

  Fantasie aan!

  Deze levendige en kleurrijke hanglamp van Philips en Marvel Avengers heeft grappige uitsnijdingen die speelse patronen op de slaapkamermuur werpen. De favoriete Avengers-figuren van uw kind zullen zeker voor grootse, fijne dromen zorgen! Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Fantasie aan!

 • Voor kinderen

  Voor kinderen

  Deze lamp van Philips en Marvel voor de slaapkamer van uw kind creëert een omgeving die kinderen aanmoedigt om zich uit te leven in plezier en creativiteit! Een plek waar uw kind kan studeren, spelen en slapen in gezelschap van de favoriete Marvel-figuur. Deze lamp is ontworpen voor de veiligheid van uw kind.

 • Ideaal voor algemene verlichting

  Ideaal voor algemene verlichting

  Deze lamp van Philips en Marvel is het stralende middelpunt van de slaapkamer van uw kind. De lamp creëert de perfecte lichtinstelling voor de dagelijkse bezigheden van uw kind.

 • Verstelbare hoogte bij installatie

  Deze hanglamp wordt geleverd met een lang snoer voor maximale flexibiliteit tijdens de installatie. Kies precies de hoogte die u wilt.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in