Plafonnière

  Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/7/7121031ph/7121031ph_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Plafonnière

  Creëer licht dat de verbeelding voorbijstreeft

  Deze stijlvolle Philips hue Beyond LED-plafondlamp geeft een combinatie van gezellige sfeerverlichting en warm witte taakverlichting. Verbind de lamp met uw draadloze thuisnetwerk voor directe en complete controle over uw verlichting in huis vanaf uw smart device. Bekijk alle voordelen

 • Creëer licht dat de verbeelding voorbijstreeft

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Hue Plafonnière

Beyond starter, wit, LED 7121031PH Soortgelijke producten zoeken

Creëer licht dat de verbeelding voorbijstreeft

en direct aan u is gelinkt

 • Bediening via iOS- en Android-apparaten

  Bediening via iOS- en Android-apparaten

  Met de Philips hue-bridge kunt u uw verlichting draadloos bedienen vanuit elke kamer in het huis. Of u nu in de woonkamer, keuken of slaapkamer bent, met uw smart device bedient u elke lamp die is aangesloten op de bridge.

 • U kunt uw lampen in- en uitschakelen wanneer u niet thuis bent

  U kunt uw lampen in- en uitschakelen wanneer u niet thuis bent

  Zo lijkt het alsof u thuis bent, ook wanneer dat niet zo is. Zet geprogrammeerde alarmen of gebruik timers om uw lampen aan of uit te zitten, op vaste of willekeurige tijden. Met online toegang kunt u ook uw thuisverlichting direct via de app op uw mobiele apparaat beheren. Schakel geofencing in de app in en uw lampen worden automatisch in- of uitgeschakeld wanneer u het huis binnenkomt of verlaat. Handig en geruststellend, waar u ook bent.

 • Altijd up-to-date

  Altijd up-to-date

  Philips hue is gebaseerd op ZigBee, een zuinige, veilige en betrouwbare technologie voor de bediening van verlichting. We voegen voortdurend nieuwe functies en verbeteringen toe aan het systeem. Updates voor de software en firmware worden rechtstreeks en draadloos op uw Philips hue-product geïnstalleerd.

 • Sluit tot wel 50 hue-lampen aan

  Sluit tot wel 50 hue-lampen aan

  U kunt tot wel 50 lampen aansluiten op uw Philips hue-bridge. Begin met een van de verkrijgbare starterskits en voeg dan Philips hue-producten toe. U kunt vervolgens uw verlichting bedienen door met uw vinger te vegen in de intuïtieve Philips hue-app voor smart devices met iOS en Android.

 • Een dubbele hue-ervaring

  Een dubbele hue-ervaring

  Lezen en werken zijn afgestemd op hoe u zich voelt, of u zich nu ontspannen of energiek voelt of zin hebt in gezelligheid, en dat dankzij de kracht van licht. hue Beyond heeft twee aparte lichtbronnen, een naar boven gericht en een naar beneden gericht. Zo creëert u een eindeloze mix van kleuren die bij uw stemming passen en stelt u functionele verlichting in voor uw werk of taak, beide tegelijkertijd.

 • De beste functionele verlichting voor uw werk

  De beste functionele verlichting voor uw werk

  De beste functionele verlichting bij alles wat u doet. Lezen, schrijven of werken gaat beter met de hoogwaardige LED-verlichting.

 • Creëer een eindeloze mix van kleuren die u kunt aanpassen aan uw stemming

  Creëer een eindeloze mix van kleuren die u kunt aanpassen aan uw stemming

  Kies voor één kleur of combineer verschillende kleuren met de twee onafhankelijke lichtbronnen om de sfeer te creëren die bij uw stemming past, of u nu wilt ontspannen, nieuwe energie nodig hebt of wilt verkennen.

 • Meldingen zonder afleiding

  Meldingen zonder afleiding

  U kunt de Philips hue-verlichting instellen om u te informeren over berichten, sociale-media-updates en andere berichten die u via uw smart device ontvangt met subtiel knipperen met gekleurd licht. Het leidt u niet te veel af, maar trekt wel uw aandacht. Subtiele sfeerverlichtingsmeldingen van hue zijn een aangename manier om op de hoogte te blijven van uw inkomende berichten en updates wanneer het u uitkomt.

 • Eenvoudig te bedienen met de intuïtieve hue-app

  Eenvoudig te bedienen met de intuïtieve hue-app

  Bedien uw verlichting door met uw vinger te vegen met de intuïtieve hue-app. Elke lamp afzonderlijk bedienen, uw eigen scènes maken en opslaan, of de lichtvoorinstellingen gebruiken voor een optimale hue-ervaring.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in