Vloerverlichting

  Giving light a new experience

  Onder de zuivere belijning en de elegante geometrische eenvoud van dit retro jaren-'60 design gaat een eigentijdse binnenkant schuil. De extreme futuristische proporties danken hun bestaansrecht aan de allernieuwste verlichtingstechnieken.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Giving light a new experience

 • Dimmer op product

  Dimmer op product

  De armatuur is voorzien van een dimmer, zodat u de lichtsterkte heel eenvoudig aan uw eigen wensen kunt aanpassen.

 • Extreem lange levensduur

  Extreem lange levensduur

  Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. LED-armaturen van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 20.000 uur (dit staat gelijk aan 20 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag en minimaal 13.000 schakelcycli). Dit geeft een prettig gevoel: u hoeft zich nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en u kunt thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

 • Krachtige LED

  Krachtige LED

  De LED-module is een unieke, door Philips ontwikkelde oplossing waarin drie LED's zijn gecombineerd in een behuizing van kunststof en aluminium. Deze techniek biedt een optimale lichtuitvoer en een 100% gelijkmatige lichtkleur.

 • Energiebesparing tot wel 80%

  Energiebesparing tot wel 80%

  De LED-verlichtingstechnologie die in de armaturen van Philips wordt gebruikt, is uiterst energiezuinig (module van 7,5 W produceert 350 Lumen). Elke armatuur bespaart dus energie – dat is beter voor het milieu, terwijl de energierekening van de consument daalt. De LED-producten van Philips bieden dus energiezuinig licht dat in een brede collectie eigentijdse ontwerpen een warme sfeer in huis brengt.

 • Warm, wit licht

  Warm, wit licht

  Verlicht uw huis met warm wit licht dankzij de nieuwste LED-innovatie. Philips introduceert de nieuwste generatie High Power LED's, met warm wit licht met een kleurtemperatuur van 2700 kelvin. Deze innovatie brengt onze verlichtingsproducten voor de consument opnieuw op een hoger niveau – een combinatie van sierlijke elegantie en sfeer door middel van verlichting, waarbij u ook nog eens energie bespaart.

 • Kwaliteitsverlichting met grote lichtsterkte

  Een module van 7,5W geeft evenveel licht als een gloeilamp van 40W (350 lumen).

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in