Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/667294816/667294816_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Tafellamp

  Creëer uw eigen stijl met licht

  Deze Philips InStyle Connex-tafellamp combineert een slim uiterlijk met een slim ontwerp. De volledig draaibare arm zorgt in elke stand voor energiebesparende LED-verlichting, terwijl de voet is voorzien van twee USB-oplaadpoorten. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

InStyle Tafellamp

Connex, aluminium, LED 667294816 Soortgelijke producten zoeken

Creëer uw eigen stijl met licht

 • LED-licht van topkwaliteit

  LED-licht van topkwaliteit

  De LED-technologie die in deze Philips-lamp is geïntegreerd, is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld, biedt een optimale lichtopbrengst en brengt levendige kleuren in uw huis.

 • Warm wit licht

  Warm wit licht

  Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp van Philips geeft warm wit licht voor een gezellige sfeer.

 • Energiezuinig

  Energiezuinig

  Deze energiebesparende Philips-lamp verbruikt minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

 • Lange levensduur - tot 20 jaar

  Lange levensduur - tot 20 jaar

  Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. De LED's in deze LED-lamp van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 20.000 uur (dit staat gelijk aan 20 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag en minimaal 13.000 schakelcycli). Dit geeft een prettig gevoel: u hoeft zich nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en u kunt thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

 • Aan-uitschakelaar op product

  Aan-uitschakelaar op product

  De knop is discreet geïntegreerd in de lamp. U kunt dus eenvoudig het licht in- en uitschakelen.

 • Verstelbare armatuur

  Verstelbare armatuur

  Licht waar u het nodig hebt dankzij de verstelbare armatuur.

 • Ingebouwde USB-poort

  Ingebouwde USB-poort

  Voor extra gemak wordt deze Philips-bureaulamp geleverd met ingebouwde USB-poorten, zodat u uw smartphones of andere apparaten kunt opladen terwijl u werkt.

 • Flexibele arm

  Flexibele arm
Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in