Vloerlamp

    Vloerlamp

    Richt uw huis in met licht

    Geef eens een draai aan uw werk. Deze Philips-vloerlamp met lange hals in prachtig glanzend aluminium ziet er stijlvol uit en het warm witte LED-licht is vriendelijk voor de ogen. De lamp heeft een aan-uitschakelaar. Combineer werk en ontspanning!

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Richt uw huis in met licht

  • Meerdere toepassingen en verschillende afwerkingsmogelijkheden

    Meerdere toepassingen en verschillende afwerkingsmogelijkheden

    Als u zich graag met woninginrichting bezighoudt en houdt van experimenteren met nieuwe stijlen en thema's, dan is Philips InStyle iets voor u. Philips InStyle is een serie decoratieve hang-, wand- en plafondverlichting en vloer- en tafellampen in verschillende kleuren en gemaakt van eersteklas materialen.

  • Krachtige LED

    Krachtige LED

    De LED-module van deze lamp is een unieke, door Philips ontwikkelde oplossing waarin drie LED's zijn gecombineerd in een behuizing van kunststof en aluminium. Deze techniek biedt een optimale lichtoutput en een 100% gelijkmatige lichtkleur.

  • Warm wit licht

    Warm wit licht

    Verlicht uw huis met warm wit licht dankzij de nieuwste LED-innovatie. Philips introduceert de nieuwste generatie High Power LED's, met warm wit licht met een kleurtemperatuur van 2700 kelvin. Deze innovatie brengt de verlichtingsproducten van Philips voor de consument opnieuw op een hoger niveau – een combinatie van sierlijke elegantie en sfeer door middel van verlichting, waarbij u ook nog eens energie bespaart.

  • Kwaliteitsverlichting met grote lichtsterkte

    Kwaliteitsverlichting met grote lichtsterkte

    Een module van 7,5W geeft evenveel licht als een gloeilamp van 40W (350 lumen). Bespaart energie bij een goede lichtsterkte.

  • Energiezuinig

    Energiezuinig

    Deze Philips-verlichting bespaart energie in vergelijking met traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

  • Extreem lange levensduur

    Extreem lange levensduur

    Een lichtbron waarop u kunt vertrouwen. LED-lampen van Philips bieden een zeer lange levensduur van minimaal 20.000 uur (dit staat gelijk aan 20 jaar bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag en minimaal 13.000 schakelcycli). Met de LED-lampen van Philips hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over onderhoud of het vervangen van een lamp en kunt u thuis genieten van de perfecte sfeerverlichting.

  • Draaibaar in elke richting

    Draaibaar in elke richting

    De Philips-lamp kan in de gewenste richting worden gedraaid, voor licht daar waar het nodig is.

  • Schakelaar in het snoer

    Schakelaar in het snoer

    Met de schakelaar, die discreet is verwerkt in het snoer, kunt u de lamp eenvoudig in- en uitschakelen.

  • Expressieve en elegante vormgeving van eersteklas materiaal

    De Philips InStyle-armaturen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en passen daardoor perfect in ieder interieur. Dankzij de vele toepassingsmogelijkheden en afwerkingen kunt u de lampen uitstekend combineren met vrijwel alle gordijnen, meubilair, verf en accessoires, voor elke sfeer die u maar wilt. Onze aandacht voor detail en design helpt u uw eigen stijl te creëren, precies zoals u dat wilt - een uitnodigende sfeer en een omgeving waarin u en uw vrienden en familie zich thuis voelen.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in