Smart LED-TV

  Smart LED-TV

  's Werelds eerste Smart TV van bioscoopformaat

  Het ultrabrede 21:9-scherm biedt de authentieke bioscoopverhouding en is perfect geschikt voor een wereld vol entertainment. Met Ambilight, 3D Max, bekroonde beeldkwaliteit en Multiview om gelijktijdig meerdere bronnen te bekijken. Bekijk alle voordelen

 • 's Werelds eerste Smart TV van bioscoopformaat

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Cinema 21:9 Platinum Series Smart LED-TV

147 cm (58"), Ultrabreed, Full HD 3D Max 58PFL9956H/12 Soortgelijke producten zoeken

De enige OLED met Ambilight.
Nu met €500 Cashback.

's Werelds eerste Smart TV van bioscoopformaat

Met Ambilight en Multiview

 • 21:9-bioscoopformaat, geen zwarte balken boven en onder

  De meeste TV's hebben een beeldverhouding van 16:9 (of 1,78:1) en een resolutie van 1080p Full HD. Grote Hollywoodfilms worden doorgaans echter gefilmd in het formaat: 2,39:1. De beeldverhouding van de nieuwe Philips Cinema 21:9-TV's zijn helemaal afgestemd op het beeldformaat dat oorspronkelijk door de regisseur is gebruikt. Het maakt dus niet uit naar welke film u kijkt, want u krijgt altijd de oorspronkelijke beeldverhouding zonder zwarte balken.

 • Intensere kijkervaring dankzij driezijdig Ambilight Spectra 3

  Geef uw kijkervaring een nieuwe dimensie met Ambilight Spectra 3. Dankzij deze gepatenteerde technologie van Philips lijkt het scherm groter doordat vanaf de achterkant van de TV aan drie zijden een gloed op de muur wordt geprojecteerd. Ambilight past automatisch de kleuren en helderheid aan van het licht, zodat dit past bij het TV-beeld. Dankzij de wandadapter is de lichtkleur perfect, ongeacht de kleur van uw muur.

 • 3D Max voor een overweldigende Full HD 3D-ervaring

  Ga in uw eigen huiskamer volledig op in 3D-films met 3D Max. De combinatie van het snelle scherm en de Active Shutter-bril brengt levensechte diepte in Full HD-resolutie. Nu kan al het 2D-materiaal worden weergegeven in 3D. U kunt zelfs de 3D-diepte instellen naar uw wensen. Met uw TV bent u klaar voor de 3D Max-ervaring met de 3D Max-bril.

 • Full HD-TV en Perfect Pixel HD Engine voor ongeëvenaarde helderheid

  Ervaar ongeëvenaarde beeldscherpte en helderheid met de Perfect Pixel HD Engine. Elke pixel van het beeld wordt aangepast aan de omringende pixels. Het resultaat is een unieke combinatie van beeldscherpte, natuurlijke beelden, levendige kleuren, superieur contrast en vloeiende, natuurlijke bewegingen. Heldere en haarscherpe beelden zijn het gevolg van de detectie en reductie van storingen en ruis in alle inhoudsbronnen. Het Full HD-scherm met 1920 x 1080 pixels geeft heldere, trillingsvrije beelden met verbluffende helderheid.

 • Surf op internet terwijl u televisie kijkt met Multiview

  Surf op internet terwijl u televisie kijkt met Multiview

  Het ultrabrede scherm van de Cinema 21:9 is ideaal om op een aangename manier te genieten van een wereld vol connectiviteit. Met Multiview kunt u voetbal kijken op de linkerzijde van het scherm en tegelijkertijd op de rechterzijde surfen op internet of chatten op Twitter. Met Philips Net TV hebt u met één druk op de knop toegang tot topbestanden en -services online: Video-on-Demand, gemiste uitzendingen, Twitter en nog veel meer! U kunt naast het TV-scherm een Net TV-venster openen of TV combineren met de beelden van een ander videoapparaat. Schakelen tussen het kleinere en grotere scherm is eenvoudig dus u bepaalt wat er gebeurt!

 • Kijk wat u wilt op het oude formaat of pas het aan naar het 21:9-scherm

  Kijk wat u wilt op het oude formaat of pas het aan naar het 21:9-scherm

  Op de Cinema 21:9 kunt u elk type inhoud bekijken zoals u dat wilt. Terwijl u naar uw favoriete programma kijkt, past de unieke slimme formaattechnologie de inhoud automatisch aan het 21:9-scherm aan, maar u kunt deze natuurlijk ook in het oorspronkelijke formaat bekijken. Met één druk op de knop bepaalt u wat er gebeurt!

 • Een wereld vol online toepassingen, huurvideo's en gemiste uitzendingen

  Een wereld vol online toepassingen, huurvideo's en gemiste uitzendingen

  Huur films rechtsreeks op uw TV via de onlinevideotheek, bekijk de gemiste uitzendingen van uw favoriete zenders en geniet van een scala aan online toepassingen met Net TV. U kunt ook surfen op internet.

 • FULL HD LED Pro voor het meest levendige 3D-beeld

  FULL HD LED Pro voor het meest levendige 3D-beeld

  Full HD LED Pro levert extreem contrast en de levendigste 3D-beelden ter wereld. Met de bekroonde LED Pro van Philips geniet u van de adembenemende beelden en gebruikt u ook nog eens 50% minder stroom! In het platte scherm zijn meer dan 1000 LED's aangebracht die het helderste wit en het donkerste zwart produceren. De combinatie met de krachtige Perfect Pixel HD Engine zorgt voor verbluffende beelden met extreem contrast, helderheid en levendige kleuren.

 • Bedien de TV met uw smartphone, tablet of toetsenbord

  Bedien de TV met uw smartphone, tablet of toetsenbord

  Bedien uw TV op de makkelijkste en handigste manier. Sluit gewoon een draadloos toetsenbord aan of gebruik uw smartphone of tablet om uw Smart TV te bedienen.

 • TV-programma's zoeken, instellen, opnemen* en pauzeren

  TV-programma's zoeken, instellen, opnemen* en pauzeren

  Neem live digitale TV op met een USB-apparaat dat is aangesloten op uw Philips-TV of pauzeer de bestanden wanneer het u uitkomt en kijk verder wanneer u wilt. Gebruik de elektronische programmagids om uw favoriete programma's te zoeken en stel de gewenste opnamen in. Nu kunt u televisiekijken wanneer het u uitkomt.

 • Geniet met SimplyShare van foto's, muziek en films op uw TV

  Geniet met SimplyShare van foto's, muziek en films op uw TV

  Deel foto's, muziek en films via SimplyShare vanaf uw smartphone, tablet of computer en geniet hiervan op het grote scherm.

 • 1200 Hz Perfect Motion Rate (PMR) voor superscherpe actiebeelden

  1200 Hz Perfect Motion Rate (PMR) voor superscherpe actiebeelden

  Met 1200 Hz Perfect Motion Rate (PMR) worden actiebeelden haarscherp en glashelder weergegeven. De nieuwe PMR-norm van Philips omvat de combinatie van visuele effecten als de hoogste vernieuwingsfrequentie, Perfect Natural Motion en een unieke verwerkingsformule. Het resultaat: ongekend scherpe bewegingen, hoe snel de actie ook is.

 • Geïntegreerde Wi-Fi voor Net TV en draadloze SimplyShare

  Geniet draadloos van films, foto's, infotainment en andere online-items rechtstreeks op uw TV. Sluit uw TV heel eenvoudig aan op het draadloze thuisnetwerk via de eenvoudige wizard. Navigeer door de uitgebreide lijst met toepassingen met uw afstandsbediening en kies het gewenste item.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • 3D-TV vereist accessoire PTA516 (Active Shutter-bril), een 3D-compatibel bronapparaat en bronmateriaal in 3D.
 • Net TV: ga naar www.philips.com/smarttv voor meer informatie over het serviceaanbod in uw land.
 • Wi-Fi MediaConnect: het afspelen van video's kan door de snelheid van uw PC en de Wi-Fi-bandbreedte worden beïnvloed. Ga voor de minimale en aanbevolen systeemvereisten naar www.philips.com/wifimediaconnect. Inhoud wordt na een korte vertraging van enkele seconden weergegeven. Er kunnen kleine afwijkingen in het beeld en geluid optreden.
 • Ouders moeten hun kinderen in de gaten houden tijdens het kijken naar 3D en ervoor zorgen dat ze niet te maken krijgen met de ongemakken die hierboven zijn beschreven. 3D kijken wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de 6 jaar, omdat hun visuele systeem nog niet volledig is ontwikkeld.
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • EPG voor 8 dagen. Deze service is niet in alle landen beschikbaar.
 • Alleen opnemen via USB voor digitale kanalen uit de elektronische programmagids via IPTV (voor bepaalde landen en kanalen zijn mogelijk beperkingen van toepassing), opnamen kunnen worden beperkt door een kopieerbeveiliging (CI+). Een internetverbinding is vereist.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
 • Deze televisie bevat lood in bepaalde onderdelen of componenten waarvoor geen alternatieve technologie bestaat, in overeenstemming met bestaande vrijstellingsclausules van de RoHS-richtlijn.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in