Sluiten Afbeelding downloaden

Video's

[trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

   Productkenmerken

   Een kleine maar solide spot die een klein stukje uit de gegoten behuizing steekt. Met een eenvoudige draai kunt u de spot 180 graden draaien en het licht naar alle kanten richten.

   Productkenmerken

   • Dimbaar

    Lichtintensiteit instelbaar met dimmer. Dit maakt de Philips SmartSpot ideaal voor verlichting van een speciaal voorwerp of voor het scheppen van een bepaalde sfeer, van een romantisch diner voor twee tot een feestje met familie of vrienden of simpelweg voor de functionele verlichting van een gang.

   • Zeer lange levensduur

    Zeer lange levensduur en betrouwbare werking. De Philips SmartSpot-lampen zijn gebaseerd op Power LED's die tot wel 20.000 uur optimaal licht bieden.

   • Fantastische flexibiliteit

    De Philips SmartSpot is een geavanceerde verlichting waarmee u uw huis optimaal kunt verlichten. Bij meerdere SmartSpots kan het licht gericht worden, zodat u het licht daar kunt laten schijnen waar het nodig is.

   • Eersteklas, solide materialen

    Philips SmartSpot-armaturen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen als gegoten aluminium.

   • Energiebesparing tot wel 80%

    Iedere Philips SmartSpot-lamp bespaart energie en helpt u zo geld te besparen op uw stroomrekening en milieuvriendelijk te leven.

   • Warm wit licht

    De Philips SmartSpot-LED maakt gebruik van de allernieuwste LED-lichttechnologie met de nieuwe geavanceerde Power LED's die een straal warm wit licht produceren met een kleurtemperatuur van 2700 Kelvin.

   • Krachtige verlichting

    Kwaliteitsverlichting met grote lichtsterkte (7,5W voor 350 lumen). Het licht schijnt in een stralingshoek van 40° - de perfecte hoek voor spotverlichting.

   • Gestroomlijnde en subtiele designs

    Deze inbouwspots zijn gestroomlijnd en subtiel, en passen perfect in het plafond. Geen uitsteeksels of grove vormen die de aandacht afleiden van de inrichting van uw kamer.

   Onlangs bekeken producten

   Mogelijk bent u geïnteresseerd in