Sluiten Afbeelding downloaden

Video's

[trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  De slimme combinatie van licht en design

  Deze muurspot zal u blijven verbazen. Dankzij de stijlvolle ronde, verzonken rand wordt de lamp organisch in de muur opgenomen, terwijl het krachtige LED-licht een sierlijke lichtstraal over de gang, kamer of trap werpt.

  Productkenmerken

  • Zeer lange levensduur

   Zeer lange levensduur en betrouwbare werking. De Philips SmartSpot-lampen zijn gebaseerd op Power LED's die tot wel 20.000 uur optimaal licht bieden.

  • Eersteklas, solide materialen

   Philips SmartSpot-armaturen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen als gegoten aluminium.

  • Energiebesparing tot wel 80%

   Iedere Philips SmartSpot-lamp bespaart energie en helpt u zo geld te besparen op uw stroomrekening en milieuvriendelijk te leven.

  • Warm wit licht

   De Philips SmartSpot-LED maakt gebruik van de allernieuwste LED-lichttechnologie met de nieuwe geavanceerde Power LED's die een straal warm wit licht produceren met een kleurtemperatuur van 2700 Kelvin.

  • Krachtige verlichting

   Kwaliteitsverlichting met grote lichtsterkte (7,5W voor 350 lumen). Het licht schijnt in een stralingshoek van 40° - de perfecte hoek voor spotverlichting.

  • Gestroomlijnde en subtiele designs

   Deze inbouwspots zijn gestroomlijnd en subtiel, en passen perfect in het plafond. Geen uitsteeksels of grove vormen die de aandacht afleiden van de inrichting van uw kamer.

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in