De slimme combinatie van licht en design

  € 76,21 * * Aanbevolen verkoopprijs
 • De slimme combinatie van licht en design

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
Sluiten Afbeelding downloaden

Video's

[trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  De slimme combinatie van licht en design

  Een moderne halogeenspot die diep is verzonken in een sierlijke, minimalistische rand. De spot is volledig draaibaar, zodat u het prachtige halogeenlicht daar kunt laten schijnen waar u het nodig hebt. De stijlvolle details rondom vormen een subtiel designaccent.

  Alle awards bekijken

  Productkenmerken

  • Dimbaar

   Lichtintensiteit instelbaar met dimmer. Dit maakt de Philips SmartSpot ideaal voor verlichting van een speciaal voorwerp of voor het scheppen van een bepaalde sfeer, van een romantisch diner voor twee tot een feestje met familie of vrienden of simpelweg voor de functionele verlichting van een gang.

  • Fantastische flexibiliteit

   De Philips SmartSpot is een geavanceerde verlichting waarmee u uw huis optimaal kunt verlichten. Bij meerdere SmartSpots kan het licht gericht worden, zodat u het licht daar kunt laten schijnen waar het nodig is.

  • Levensduur tot wel 4000 uur

   EcoHalogeen-lampen gaan tot wel 4000 uur mee.

  • Eersteklas, solide materialen

   Philips SmartSpot-armaturen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen als gegoten aluminium.

  • Energiebesparing tot wel 40%

   Deze verlichting bespaart energie in vergelijking met traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

  • Schitterend en hoogwaardig licht

   De eco-halogeenlampen van Philips leveren schitterend licht om een speciaal voorwerp te verlichten of een bepaalde sfeer te creëren. Tegelijkertijd bespaart u energie omdat u geen traditionele halogeenlampen hoeft te gebruiken.

  • Gestroomlijnde en subtiele designs

   Deze inbouwspots zijn gestroomlijnd en subtiel, en passen perfect in het plafond. Geen uitsteeksels of grove vormen die de aandacht afleiden van de inrichting van uw kamer.

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in