Sluiten Afbeelding downloaden

Video's

[trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

   Productkenmerken

   Een serie sierlijk, zorgvuldig ontworpen Philips-spots die een verrassend helder, fonkelend licht geven uit drie Power LED's.

   Alle awards bekijken

   Productkenmerken

   • Dimbaar

    Lichtintensiteit instelbaar met dimmer. Dit maakt de Philips SmartSpot ideaal voor verlichting van een speciaal voorwerp of voor het scheppen van een bepaalde sfeer, van een romantisch diner voor twee tot een feestje met familie of vrienden of simpelweg voor de functionele verlichting van een gang.

   • Zeer lange levensduur

    Zeer lange levensduur en betrouwbare werking. De Philips SmartSpot-lampen zijn gebaseerd op Power LED's die tot wel 20.000 uur optimaal licht bieden.

   • Eersteklas, solide materialen

    Philips SmartSpot-armaturen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen als gegoten aluminium.

   • Energiebesparing tot wel 80%

    Iedere Philips SmartSpot-lamp bespaart energie en helpt u zo geld te besparen op uw stroomrekening en milieuvriendelijk te leven.

   • Warm wit licht

    De Philips SmartSpot-LED maakt gebruik van de allernieuwste LED-lichttechnologie met de nieuwe geavanceerde Power LED's die een straal warm wit licht produceren met een kleurtemperatuur van 2700 Kelvin.

   • Krachtige verlichting

    Kwaliteitsverlichting met grote lichtsterkte (7,5W voor 350 lumen). Het licht schijnt in een stralingshoek van 40° - de perfecte hoek voor spotverlichting.

   • Gestroomlijnde en subtiele designs

    Deze inbouwspots zijn gestroomlijnd en subtiel, en passen perfect in het plafond. Geen uitsteeksels of grove vormen die de aandacht afleiden van de inrichting van uw kamer.

   Onlangs bekeken producten

   Mogelijk bent u geïnteresseerd in