Spotlamp

  Spotlamp

  Nadruk op stijl

  Haal een vleugje showbizz in huis met deze iconische myLiving-plafonnière in TV-showstijl. De sierrand in zwart en aluminium zorgt voor een professionele uitstraling, terwijl de hoogwaardige, energiezuinige lamp niet uit de toon zou vallen op een filmset of in het theater.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Nadruk op stijl

Verlichting met moderne vormgeving en functionaliteit

 • De perfecte lichtbundel voor accentverlichting

  De perfecte lichtbundel voor accentverlichting

  Deze Philips-spot heeft de perfecte lichtbundel voor accentverlichting. Met gebundeld licht kunt u elk detail of object in uw interieur benadrukken.

 • Laat het licht schijnen waar u wilt

  Laat het licht schijnen waar u wilt

  Met deze Philips myLiving-spotverlichting kunt u uw huis optimaal verlichten. De flexibele spots draaien alle kanten op, zodat u het licht op elke gewenste plek kunt richten.

 • Diffuus, warm wit licht

  Diffuus, warm wit licht

  In deze verlichting is de nieuwste spaarlamptechnologie van Philips toegepast om te voorzien in een overvloed van warm wit en natuurlijk licht. Het diffuse licht geeft een warm wit licht en is perfect als algemene verlichting. Hierdoor kunt u functionaliteit en respect voor het milieu combineren.

 • Energiezuinig

  Energiezuinig

  Deze Philips-verlichting bespaart energie in vergelijking met traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

 • Voor elke ruimte in uw interieur

  Deze Philips-spot is functioneel en tegelijkertijd buitengewoon sierlijk en geeft elke kamer in uw huis een decoratief tintje.

 • Pure en moderne vormen

  De fraaie lijnen en eenvoudige vormen van de myLiving-spots van Philips passen perfect bij een moderne inrichting. Ze vormen het perfecte stijlaccent in ieder hedendaags interieur.

 • Geborsteld aluminium

  Deze zeer moderne variant van aluminium heeft een mooie toplaag die is opgeruwd zodat het oppervlak van de lamp extra structuur heeft.

 • Kabeluitgang

  Dankzij een kabeluitgang kunt u de lamp aan de wand monteren en op een normaal stopcontact aansluiten.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in