Sluiten Afbeelding downloaden

Video's

[trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Maak deel uit van de actie!

  Haal de bioscoop in huis met een Philips 107 cm (42") 42PFL7606 3D-televisie uit de 7000-serie. Deze 3D-TV combineert een krachtig LED-beeld met Ambilight voor een meeslepende 3D-filmbeleving. U gaat helemaal op in de actie.

  Alle specificaties bekijken

  Welkom in de toekomst van televisie

  Productkenmerken

  • Intensere kijkervaring dankzij tweezijdig Ambilight Spectra 2

   Geef uw kijkervaring een nieuwe dimensie met Ambilight Spectra 2. Dankzij deze gepatenteerde technologie van Philips lijkt het scherm groter doordat vanaf de achterkant van de TV aan beide zijden een gloed op de muur wordt geprojecteerd. Ambilight past automatisch de kleuren en helderheid aan van het licht, zodat dit past bij het TV-beeld. Dankzij de wandadapter is de lichtkleur perfect, ongeacht de kleur van uw muur.

  • Easy 3D voor een overweldigende 3D-filmervaring

   Met de Easy 3D kunt u meerdere uren ontspannen genieten van 3D zonder flikkeringen en minder spookeffecten, De compatibele 3D-bril is vederlicht en werkt zonder batterijen. Geniet nu thuis van 3D!

  • Full HD-TV met Pixel Precise HD voor actie vol details

   Pixel Precise HD bouwt voort op het fundament van het bekroonde Pixel Plus en tilt HD-beeldkwaliteit naar een nieuw niveau met maar liefst 4 biljoen kleuren. Samen met Super Resolution biedt Pixel Precise HD de beste HD-kwaliteit voor de TV ooit, of u nu naar een internetvideo kijkt of naar een hoogwaardige Blu-ray-film.

  • Glasheldere, ongelooflijke contrastrijke LED-beelden

   Deze Full HD LED-TV is uitgerust met de meest geavanceerde LED-verlichtingstechnologie en biedt een opvallende, minimalistische vormgeving gecombineerd met een verbluffende beeldkwaliteit en het laagste energieverbruik in deze categorie. Met LED-achtergrondverlichting bent u verzekerd van een laag energieverbruik en beelden die helder, contrastrijk en scherp zijn en zeer levendige kleuren hebben. Bovendien is het geruststellend om te weten dat LED-verlichtingstechnologie geen schadelijke materialen bevat.

  • 400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) voor superscherpe actiebeelden

   Met 400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) worden actiebeelden haarscherp en glashelder weergegeven. De nieuwe PMR-norm van Philips drukt het visuele effect uit van de combinatie van de hoogste vernieuwingsfrequentie, HD Natural Motion en een unieke verwerkingsformule. Het resultaat? Ongekend scherpe bewegingen, hoe snel de actie ook is.

  • Ga op in het geluid met 24 W RMS en Incredible Surround

   Voel de kracht van de beat van de muziek en proef de echte sfeer van de film. De krachtige versterkers met 24 W RMS (2 x 12 W RMS) creëren een levensecht geluid. Met Incredible Surround ervaart u totale Surround met een dieper en breder geluid voor een nog rijkere kijkervaring.

  • Een wereld vol online toepassingen, huurvideo's en gemiste uitzendingen

   Huur films rechtsreeks op uw TV via de onlinevideotheek, bekijk de gemiste uitzendingen van uw favoriete zenders en geniet van een scala aan online toepassingen met Net TV. U kunt ook surfen op internet.

  • Geniet met SimplyShare van foto's, muziek en films op uw TV

   Deel foto's, muziek en films via SimplyShare vanaf uw smartphone, tablet of computer en geniet hiervan op het grote scherm.

  • Bedien de TV met uw smartphone, tablet of toetsenbord

   Bedien uw TV op de makkelijkste en handigste manier. Sluit gewoon een draadloos toetsenbord aan of gebruik uw smartphone of tablet om uw Smart TV te bedienen.

  • TV-programma's zoeken, instellen, opnemen* en pauzeren

   Neem live digitale TV op met een USB-apparaat dat is aangesloten op uw Philips-TV of pauzeer de bestanden wanneer het u uitkomt en kijk verder wanneer u wilt. Gebruik de elektronische programmagids om uw favoriete programma's te zoeken en stel de gewenste opnamen in. Nu kunt u televisiekijken wanneer het u uitkomt.

  * Net TV: ga naar www.philips.com/smarttv voor meer informatie over het serviceaanbod in uw land.
  * Ouders moeten hun kinderen in de gaten houden tijdens het kijken naar 3D en ervoor zorgen dat ze niet te maken krijgen met de ongemakken die hierboven zijn beschreven. 3D kijken wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de 6 jaar, omdat hun visuele systeem nog niet volledig is ontwikkeld.
  * De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
  * Als u de geïntegreerde digitale TV-tuner gebruikt, bespaart u energie.
  * EPG voor 8 dagen. Deze service is niet in alle landen beschikbaar.
  * Alleen opnemen via USB voor digitale kanalen uit de elektronische programmagids via IPTV (voor bepaalde landen en kanalen zijn mogelijk beperkingen van toepassing), opnamen kunnen worden beperkt door een kopieerbeveiliging (CI+). Een internetverbinding is vereist.
  * Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
  * Als u de ZERO Power-schakelaar gebruikt om uit te schakelen, verlaagt u het energieverbruik in stand-by tot 0.
  * Deze televisie bevat lood in bepaalde onderdelen of componenten waarvoor geen alternatieve technologie bestaat, in overeenstemming met bestaande vrijstellingsclausules van de RoHS-richtlijn.
  * USB-toetsenbord en -muis worden ondersteund via software-update

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in