Sluiten Afbeelding downloaden

Afbeeldingen

  Productkenmerken

  Elke lamp is een prachtig designobject, geïnspireerd door creatieve vormen en interieurtrends. U kunt kiezen uit een scala aan ontwerpen, boordevol inspirerende ideeën voor de inrichting en verlichting van uw huis.

  Alle awards bekijken

  Productkenmerken

  • Meerdere toepassingen en verschillende afwerkingsmogelijkheden

   Als u zich graag met woninginrichting bezighoudt en houdt van experimenteren met nieuwe stijlen en thema's, dan is Philips inStyle iets voor u. Philips inStyle is een serie decoratieve wand-, plafond-, vloer- en tafellampen in verschillende kleuren en gemaakt van eersteklas materialen.

  • Energiebesparing tot wel 40%

   Deze verlichting bespaart energie in vergelijking met traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

  • Voorzien van touch-dimmer

   Intuïtieve bediening; raak de dimmer aan en pas de lichtsterkte aan voor de beste sfeer.

  • Expressieve en elegante vormgeving van eersteklas materiaal

   Philips inStyle is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en past daardoor perfect in ieder interieur. Dankzij de vele toepassingsmogelijkheden en afwerkingen kunt u de lampen uitstekend combineren met vrijwel alle gordijnen, meubilair, verf en accessoires, voor elke sfeer die u maar wilt. Onze aandacht voor detail en design helpt u uw eigen stijl te creëren, precies zoals u dat wilt - een uitnodigende sfeer en een omgeving waarin u en uw vrienden en familie zich thuis voelen.

  • Inclusief Philips-lamp(en)

   Deze lamp wordt geleverd met Philips-lamp(en), zodat u de beste lichtkwaliteit en het beste effect krijgt voor bij uw lamp.

  • Schitteren met licht

   Deze lamp levert schitterend licht om een speciaal voorwerp te verlichten of een bepaalde sfeer te creëren. Tegelijkertijd bespaart u energie omdat u geen traditionele halogeenlampen hoeft te gebruiken.

  • Levensduur tot wel 2000 uur

   EcoClassic-lampen gaan tot wel 2000 uur mee.

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in