Sluiten Afbeelding downloaden

Video's

[trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Maak deel uit van de actie!

  Ervaar een wereld vol content met een Philips 40PFL5537 Smart LED 3D-TV. Geniet van een krachtig LED-beeld in Full HD en de eindeloze mogelijkheden van Smart TV Plus en stap in de wereld van 3D!

  Alle specificaties bekijken
  Alle awards bekijken

  Welkom in de toekomst van televisie

  Productkenmerken

  • Geïntegreerde Wi-Fi voor draadloos gebruik van Smart TV

   Dankzij geïntegreerde Wi-Fi in uw Philips-TV hebt u thuis met Smart TV draadloos toegang tot een wereld vol content.

  • Een wereld vol online toepassingen, huurvideo's en gemiste uitzendingen

   Huur films rechtsreeks op uw TV via de onlinevideotheek, bekijk de gemiste uitzendingen van uw favoriete zenders en geniet van een scala aan online toepassingen met Net TV. U kunt ook surfen op internet.

  • Bedien de TV met uw smartphone, tablet of toetsenbord

   Bedien uw TV op de makkelijkste en handigste manier. Sluit gewoon een draadloos toetsenbord aan of gebruik uw smartphone of tablet om uw Smart TV te bedienen.

  • Geniet met SimplyShare van foto's, muziek en films op uw TV

   Deel foto's, muziek en films via SimplyShare vanaf uw smartphone, tablet of computer en geniet hiervan op het grote scherm.

  • TV-programma's zoeken, instellen, opnemen* en pauzeren

   Neem live digitale TV op met een USB-apparaat dat is aangesloten op uw Philips-TV of pauzeer de bestanden wanneer het u uitkomt en kijk verder wanneer u wilt. Gebruik de elektronische programmagids om uw favoriete programma's te zoeken en stel de gewenste opnamen in. Nu kunt u televisiekijken wanneer het u uitkomt.

  • 3D Clarity 400 voor een meeslepende Full HD 3D-ervaring

   Geniet van schitterende Full HD 3D op uw Philips-TV. Met behulp van Active 3D-technologie biedt 3D Clarity 400 een ongeëvenaarde 3D-ervaring in hoge resolutie. U kunt zelfs 2D-materiaal naar levendige en zuivere 3D converteren.

  • Geniet met één druk op de knop van al het 2D-materiaal in een zuivere 3D-weergave

   Bekijk uw gehele filmcollectie in een levendige en zuivere 3D-weergave, zelfs klassiekers in zwart-wit. Philips biedt een hoogwaardige real-time conversie van al het 2D-materiaal met één druk op de knop. Dit zorgt ervoor dat de ondertiteling met een constante diepte wordt weergegeven en dat er geen fouten optreden, zoals de achtergrond die op de voorgrond verschijnt.

  • Unieke gamemodus voor twee spelers op volledig scherm in 2D

   Met de Philips 3D-bril biedt uw TV twee spelers de ultieme game-ervaring op volledig scherm. In 2D-games voor twee spelers ziet iedere speler zijn of haar acties meestal op de helft van het scherm. Dankzij de 3D-technologie kunnen alle spelers tegelijkertijd in 2D op volledig scherm spelen, met één druk op een knop op de bril.

  • Full HD-TV met Pixel Plus HD voor meer details en helderheid

   Pixel Plus HD biedt een unieke combinatie van verbluffende beeldscherpte, natuurlijke details, levendige kleuren en vloeiende, natuurlijke bewegingen. Storingen en ruis in bronnen, zoals multimedia en TV in standaarddefinitie of sterk gecomprimeerde HD, worden verminderd zodat het beeld helder en haarscherp is.

  • Glasheldere, ongelooflijke contrastrijke LED-beelden

   Deze Full HD LED-TV is uitgerust met de meest geavanceerde LED-verlichtingstechnologie en biedt een opvallende, minimalistische vormgeving gecombineerd met een verbluffende beeldkwaliteit en het laagste energieverbruik in deze categorie. Met LED-achtergrondverlichting bent u verzekerd van een laag energieverbruik en beelden die helder, contrastrijk en scherp zijn en zeer levendige kleuren hebben. Bovendien is het geruststellend om te weten dat LED-verlichtingstechnologie geen schadelijke materialen bevat.

  • 400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) voor superscherpe actiebeelden

   Met 400 Hz Perfect Motion Rate (PMR) worden actiebeelden haarscherp en glashelder weergegeven. De nieuwe PMR-norm van Philips drukt het visuele effect uit van de combinatie van de hoogste vernieuwingsfrequentie, HD Natural Motion en een unieke verwerkingsformule. Het resultaat? Ongekend scherpe bewegingen, hoe snel de actie ook is.

  * Net TV: ga naar www.philips.com/smarttv voor meer informatie over het serviceaanbod in uw land.
  * Alleen opnemen via USB voor digitale kanalen uit de elektronische programmagids via IPTV (voor bepaalde landen en kanalen zijn mogelijk beperkingen van toepassing), opnamen kunnen worden beperkt door een kopieerbeveiliging (CI+). Een internetverbinding is vereist.
  * DivX Certified® om DivX®-video's tot HD 1080p af te spelen, inclusief premiuminhoud.
  * Ouders moeten hun kinderen in de gaten houden tijdens het kijken naar 3D en ervoor zorgen dat ze niet te maken krijgen met de ongemakken die hierboven zijn beschreven. 3D kijken wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de 6 jaar, omdat hun visuele systeem nog niet volledig is ontwikkeld.
  * De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
  * Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
  * EPG voor 8 dagen. Deze service is niet in alle landen beschikbaar.

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in