Sluiten Afbeelding downloaden

Afbeeldingen

  Productkenmerken

  Een sterk ontwerp is een aanwinst voor elk interieur. Deze eigentijdse grijze hanglamp is vervaardigd van hoogwaardige materialen. U kunt de hoogte zelf instellen en met een touch-dimmer de sfeer in de ruimte bepalen.

  Productkenmerken

  • Meerdere toepassingen en verschillende afwerkingsmogelijkheden

   Als u zich graag met woninginrichting bezighoudt en houdt van experimenteren met nieuwe stijlen en thema's, dan is Philips InStyle iets voor u. Philips InStyle is een serie decoratieve hang-, wand- en plafondverlichting en vloer- en tafellampen in verschillende kleuren en gemaakt van eersteklas materialen.

  • Diffuus, warm wit licht

   In deze verlichting is de nieuwste spaarlamptechnologie van Philips toegepast om te voorzien in een overvloed van warm wit en natuurlijk licht. Het diffuse licht geeft een warm wit licht en is perfect als algemene verlichting. Hierdoor kunt u functionaliteit en respect voor het milieu combineren.

  • Energiezuinig

   Deze Philips-verlichting bespaart energie in vergelijking met traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

  • Voorzien van touch-dimmer

   Intuïtieve bediening; raak de dimmer aan en pas de lichtsterkte aan voor de beste sfeer.

  • Extra lange levensduur

   Inclusief Philips-lamp met zeer lange levensduur, tot wel 8000 uur.

  • Expressieve en elegante vormgeving van eersteklas materiaal

   De Philips InStyle-armaturen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en passen daardoor perfect in ieder interieur. Dankzij de vele toepassingsmogelijkheden en afwerkingen kunt u de lampen uitstekend combineren met vrijwel alle gordijnen, meubilair, verf en accessoires, voor elke sfeer die u maar wilt. Onze aandacht voor detail en design helpt u uw eigen stijl te creëren, precies zoals u dat wilt - een uitnodigende sfeer en een omgeving waarin u en uw vrienden en familie zich thuis voelen.

  • De hoogte van de hanglamp is eenvoudig verstelbaar

   Deze hanglamp van Philips wordt geleverd met lange snoeren voor een maximale flexibiliteit tijdens en na de installatie. Kies de voor u ideale hoogte.

  • Inclusief Philips-lamp(en)

   Deze lamp wordt geleverd met Philips-lamp(en), zodat u de beste lichtkwaliteit en het beste effect krijgt voor bij uw lamp.

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in