Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/405663116/405663116_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
    Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

    Hanglamp

    Richt uw huis in met licht

    Deze gestroomlijnde Philips myLiving Tye-hanglamp past in elk modern interieur. De hanglamp is gemaakt van helder glas en duurzaam aluminium voor een stijlvolle uitstraling in uw woonkamer. Het heldere, warm witte licht is meteen op volle sterkte. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Richt uw huis in met licht

  • Warm wit licht

    Warm wit licht

    Licht kan verschillende kleurtemperaturen hebben, die worden aangegeven in de eenheid Kelvin (K). Lampen met een lage Kelvin-waarde produceren een warmer, gezelliger licht, terwijl lampen met een hoge Kelvin-waarde een koeler, meer energiek licht produceren. Deze lamp van Philips geeft warm wit licht voor een gezellige sfeer.

  • Altijd inclusief een Philips-lamp

    Altijd inclusief een Philips-lamp

    Hoogwaardige en energiezuinige Philips EcoLamp-lampen worden meegeleverd voor het beste lichteffect.

  • Energiezuinig

    Energiezuinig

    Deze energiebesparende Philips-lamp verbruikt minder stroom dan traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

  • Verstelbare hoogte bij installatie

    Deze Philips-hanglamp wordt geleverd met lange kabels voor een maximale flexibiliteit tijdens de installatie. Kies de voor u ideale hoogte.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in