Sluiten Afbeelding downloaden

Afbeeldingen

  Productkenmerken

  Deze stijlvolle aluminiumgrijze Philips Ecomoods-hanglamp brengt warmte en sfeer in elke kamer. De lamp lijkt wel te zweven en straalt een warm wit licht uit. Stel de hoogte naar wens in. Een schitterend ontwerp voor een schitterende woonkamer.

  Alle awards bekijken

  Productkenmerken

  • Energiebesparing tot wel 80%

   Het grote voordeel van TL-verlichting is de energiezuinigheid. Een TL-lamp verbruikt slechts één vijfde van de energie van een normale gloeilamp. Dit betekent dat u, als u al uw gewone lampen in huis vervangt door TL-verlichting van Philips, een besparing van ongeveer 80% op uw verlichtingskosten realiseert!

  • Extra lange levensduur

   Inclusief Philips-lamp met zeer lange levensduur, tot wel 12.000 uur.

  • Robuust en betrouwbaar

   Optimale duurzaamheid. Elk stuk in de Philips Ecomoods-collectie bestaat uit hoogwaardige materialen. Met Philips Ecomoods koopt u kwaliteitsverlichting die bijzonder lang meegaat.

  • Diffuus, warm wit licht

   In deze verlichting is de nieuwste spaarlamptechnologie van Philips toegepast om te voorzien in een overvloed van warm wit en natuurlijk licht. Het diffuse licht geeft een warm wit licht en is perfect als algemene verlichting. Hierdoor kunt u functionaliteit en respect voor het milieu combineren.

  • Verstelbare hoogte

   Deze Philips-lamp wordt geleverd met lange kabels voor een maximale flexibiliteit tijdens de installatie. Kies de voor u ideale hoogte.

  • Stijlvolle en moderne ontwerpen

   Ecomoods heeft een strakke, eigentijdse look die in niets lijkt op de traditionele onaantrekkelijke spaarlamp. Elke chique, gestroomlijnde designlamp is zorgvuldig ontworpen met het oog op de perfecte combinatie van vorm en functie.

  • Aluminium

   Het uiterst trendy aluminium is een zacht, duurzaam en licht materiaal met een zacht zilveren kleur.

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in