Hangverlichting

  Hangverlichting

  Richt uw huis in met licht

  De geometrische, golfbal-achtige structuur van deze serie zuiver witte lampen zorgt voor een boeiende lichtschakering en een indrukwekkende vorm. Het esthetische uiterlijk wordt versterkt door standaarden en frames in nikkel.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Richt uw huis in met licht

 • Meerdere toepassingen en verschillende afwerkingsmogelijkheden

  Meerdere toepassingen en verschillende afwerkingsmogelijkheden

  Als u zich graag met woninginrichting bezighoudt en houdt van experimenteren met nieuwe stijlen en thema's, dan is Philips inStyle iets voor u. Philips inStyle is een serie decoratieve wand-, plafond-, vloer- en tafellampen in verschillende kleuren en gemaakt van eersteklas materialen.

 • Energiebesparing tot wel 40%

  Energiebesparing tot wel 40%

  Deze verlichting bespaart energie in vergelijking met traditionele lichtbronnen. Zo bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

 • Verstelbare hoogte

  Verstelbare hoogte

  Deze lamp wordt geleverd met lange kabels voor een maximale flexibiliteit tijdens de installatie. Kies de voor u ideale hoogte.

 • Expressieve en elegante vormgeving van eersteklas materiaal

  Philips inStyle is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en past daardoor perfect in ieder interieur. Dankzij de vele toepassingsmogelijkheden en afwerkingen kunt u de lampen uitstekend combineren met vrijwel alle gordijnen, meubilair, verf en accessoires, voor elke sfeer die u maar wilt. Onze aandacht voor detail en design helpt u uw eigen stijl te creëren, precies zoals u dat wilt - een uitnodigende sfeer en een omgeving waarin u en uw vrienden en familie zich thuis voelen.

 • Inclusief Philips-lamp(en)

  Deze lamp wordt geleverd met Philips-lamp(en), zodat u de beste lichtkwaliteit en het beste effect krijgt voor bij uw lamp.

 • Schitteren met licht

  Deze lamp levert schitterend licht om een speciaal voorwerp te verlichten of een bepaalde sfeer te creëren. Tegelijkertijd bespaart u energie omdat u geen traditionele halogeenlampen hoeft te gebruiken.

 • Levensduur tot wel 2000 uur

  EcoClassic-lampen gaan tot wel 2000 uur mee.

 • Te gebruiken in combinatie met wanddimmer

  Licht- en kleurintensiteit instelbaar met dimmer, voor de perfecte lichtbeleving (dimmer niet meegeleverd). Dit maakt deze armatuur perfect voor het scheppen van een bepaalde sfeer, van een romantisch diner voor twee tot een feestje met familie of vrienden of gewoon voor de functionele verlichting van een gang.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in