Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/3115231ph/3115231ph_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  De juiste verlichting voor elk moment

  De Philips hue Phoenix-hanglamp geeft u dimbaar warm tot koel wit LED-licht voor elk dagelijks moment. Sluit de lamp via de hue-bridge (niet inbegrepen) aan op uw Wi-Fi-thuisnetwerk voor probleemloze bediening via uw smart device. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 349,00
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop
 • De juiste verlichting voor elk moment

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

De juiste verlichting voor elk moment

Direct aan u gelinkt

 • 4 lichtinstellingen voor uw dagelijkse activiteiten

  4 lichtinstellingen voor uw dagelijkse activiteiten

  Voor het beste licht bij al uw activiteiten. Philips hue biedt u optimaal licht in 4 lichtinstellingen bij uw dagelijkse activiteiten. 'Energize' omgeeft u met koel en levendig licht voor een extra boost. Met 'Concentrate' kunt u zich concentreren en werken bij nauwkeurig afgesteld, helder wit licht. 'Read' geeft het optimale warme witte licht dat uw ogen niet overbelast - ideaal voor bij een goed boek. 'Relax' helpt u ontspannen met een zachte gloed van warm wit licht.

 • Geavanceerd instellen van de sfeer, van warm tot koel wit licht

  Geavanceerd instellen van de sfeer, van warm tot koel wit licht

  Creëer op elk moment de juiste sfeer met verschillende soorten schitterend, natuurlijk wit LED-licht. Gebruik de app op uw smart device om wittinten in te stellen, van koel stimulerend daglicht (6500 K) tot ontspannend warm wit licht (2200 K).

 • LightDuo voor een dubbele hue-ervaring

  LightDuo voor een dubbele hue-ervaring

  Deze Philips hue-lamp heeft twee geïntegreerde onafhankelijke lichtbronnen, waarmee u warm en koel wit licht aan kunt passen aan het moment en tegelijkertijd functionele verlichting kunt instellen voor uw activiteit.

 • Moeiteloos en soepel dimmen zonder nieuwe bedrading in uw huis

  Moeiteloos en soepel dimmen zonder nieuwe bedrading in uw huis

  Pas de helderheid van uw Philips hue-lampen eenvoudig en moeiteloos aan via uw mobiele apparaat, zonder nieuwe bedradingen of wanddimmer in uw huis.

 • 3D-textuur voor sprankelend lichteffect

  3D-textuur voor sprankelend lichteffect

  hue Phoenix heeft een 3D-structuur voor een mooier design en een prettige verspreiding van licht. Het oppervlak van de lamp is bedekt met een zeshoekig patroon dat licht opvangt en reflecteert, wat zorgt voor een sprankelend effect. Het effect verandert afhankelijk van uw kijkhoek, waardoor de hue Phoenix een dynamische en opvallende decoratie in uw huis is, zelfs wanneer de lampen uit zijn.

 • Volledige bediening via uw mobiele apparaat met uitgebreide functies

  Volledige bediening via uw mobiele apparaat met uitgebreide functies

  Verbind uw Philips hue-lamp met de hue-bridge en ontdek alle verlichtingsmogelijkheden. Bedien de hue-lamp draadloos vanaf elk iOS- of Android-apparaat via de Philips hue-app of een andere app die is ontwikkeld voor hue. Stel timers, meldingen, alarmen en geofencing voor beveiliging in, en synchroniseer naar uw entertainmentsysteem voor de complete hue-ervaring.

 • Lichtmeldingen houden u op de hoogte

  Lichtmeldingen houden u op de hoogte

  Verbind uw Philips hue-lampen met uw mobiele apparaat en ontvang een melding bij inkomende gesprekken, berichten, sociale-media-updates, afspraken, het weer en andere relevante berichten. Via het IFTTT-platform kunt u de instellingen voor uw lampen wijzigen. De sfeerverlichtingsmeldingen van hue houden u op een prettige manier op de hoogte.

 • U kunt uw lampen in- en uitschakelen wanneer u niet thuis bent

  U kunt uw lampen in- en uitschakelen wanneer u niet thuis bent

  Zo lijkt het alsof u thuis bent, ook wanneer dat niet zo is. Zet geprogrammeerde alarmen of gebruik timers om uw lampen aan of uit te zitten, op vaste of willekeurige tijden. Met online toegang kunt u ook uw thuisverlichting direct via de app op uw mobiele apparaat beheren. Schakel geofencing in de app in en uw lampen worden automatisch in- of uitgeschakeld wanneer u het huis binnenkomt of verlaat. Handig en geruststellend, waar u ook bent.

 • Altijd up-to-date

  Altijd up-to-date

  Philips hue is gebaseerd op ZigBee, een zuinige, veilige en betrouwbare technologie voor de bediening van verlichting. We voegen voortdurend nieuwe functies en verbeteringen toe aan het systeem. Updates voor de software en firmware worden rechtstreeks en draadloos op uw Philips hue-product geïnstalleerd.

 • Sluit tot wel 50 hue-lampen aan

  Sluit tot wel 50 hue-lampen aan

  U kunt tot wel 50 lampen aansluiten op uw Philips hue-bridge. Begin met een van de verkrijgbare starterskits en voeg dan Philips hue-producten toe. U kunt vervolgens uw verlichting bedienen door met uw vinger te vegen in de intuïtieve Philips hue-app voor smart devices met iOS en Android.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in