Raadpleeg voor meer informatie het <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/301881116/301881116_elr_.pdf" target="_blank">Energielabel</a>
  Raadpleeg voor meer informatie het Energielabel

  Plafonnière

  Saving in style

  Een kleur voor elke sfeer. Deze indrukwekkende chromen Ecomoods-plafondlamp is voorzien van drie kleurenfilters. Afhankelijk van de gelegenheid kunt u de kleur van het licht veranderen, of het nu gaat om een gezellig samenzijn met familie of een romantisch diner voor twee. Bekijk alle voordelen

  Aanbevolen verkoopprijs: € 189,95
  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Saving in style

 • Energiebesparing tot wel 80%

  Energiebesparing tot wel 80%

  Het grote voordeel van TL-verlichting is de energiezuinigheid. Een TL-lamp verbruikt slechts één vijfde van de energie van een normale gloeilamp. Dit betekent dat u, als u al uw gewone lampen in huis vervangt door TL-verlichting van Philips, een besparing van ongeveer 80% op uw verlichtingskosten realiseert!

 • Extra lange levensduur

  Extra lange levensduur

  Inclusief Philips-lamp met zeer lange levensduur, tot wel 12.000 uur.

 • Robuust en betrouwbaar

  Robuust en betrouwbaar

  Optimale duurzaamheid. Elk stuk in de Philips Ecomoods-collectie bestaat uit hoogwaardige materialen. Met Philips Ecomoods koopt u kwaliteitsverlichting die bijzonder lang meegaat.

 • Diffuus, warm wit licht

  Diffuus, warm wit licht

  In deze verlichting is de nieuwste spaarlamptechnologie van Philips toegepast om te voorzien in een overvloed van warm wit en natuurlijk licht. Het diffuse licht geeft een warm wit licht en is perfect als algemene verlichting. Hierdoor kunt u functionaliteit en respect voor het milieu combineren.

 • Kleurenfilters inbegrepen voor het creëren van sfeer met licht

  Kleurenfilters inbegrepen voor het creëren van sfeer met licht

  Met deze lamp kunt u lichteffecten aanpassen om de perfecte sfeer te creëren, zelfs met gebruik van kleuren. Hiervoor gebruikt u een van de meegeleverde kleurenfilters.

 • Stijlvolle en moderne ontwerpen

  Ecomoods heeft een strakke, eigentijdse look die in niets lijkt op de traditionele onaantrekkelijke spaarlamp. Elke chique, gestroomlijnde designlamp is zorgvuldig ontworpen met het oog op de perfecte combinatie van vorm en functie.

 • Chroom

  Chroom heeft een metallic zilveren look met spiegeleffect en geeft glans aan elk interieur.

Alle specificaties bekijken

Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in