Sluiten Afbeelding downloaden

Afbeeldingen

  Productkenmerken

  Deze elegante LCD-TV is niet alleen een verrijking voor uw interieur door het slanke, Europese ontwerp, maar biedt ook een fantastische audiovisuele ervaring dankzij Crystal Clear en Dolby Virtual Surround.

  Productkenmerken

  • HD Ready, voor de hoogste kwaliteit HD-weergave

   Geniet van de kwaliteit van HD-beelden. U bent voorbereid op toekomstige HD-bronnen zoals HDTV-set-top boxes of Blu-ray Discs. HD Ready TV's leveren een hogere beeldkwaliteit dan televisies met Progressive Scan. De toestellen voldoen aan de normen van EICTA en zijn uitgerust met een HD-scherm. Ze hebben een universele ingang voor analoge YPbPr-aansluitingen en ongecomprimeerde, digitale DVI- of HDMI-aansluitingen, en ondersteunen bovendien HDCP. Ze kunnen 720p- en 1080i-signalen van 50 en 60 Hz weergeven.

  • Crystal Clear voor een verbeterde beelddiepte

   De combinatie van Contrast Plus-technologie en andere kleuraanpassingen maakt van Crystal Clear het ideale instrument voor een verbeterde beelddiepte.

  • Virtual Dolby Surround voor een bioscoopachtige geluidservaring

   Virtual Dolby Surround is een verwerkingstechnologie die zorgt voor betere Surround Sound-effecten. Hierdoor lijkt het alsof u naar Dolby Pro Logic luistert zonder dat u hiervoor extra achterluidsprekers nodig hebt. U kunt volledig opgaan in wat er op het scherm gebeurt.

  • PC-ingang om beelden vanaf uw computer te tonen op het TV-scherm

   Met de PC-ingang kunt u de TV aansluiten op een computer om beelden vanaf uw computer te tonen op het TV-scherm.

  • DVI-I geeft het beste beeld en flexibele aansluitmogelijkheden

   Een DVI-I-ingang brengt de ongecomprimeerde digitale RGB-verbinding met een hoge bandbreedte tot stand tussen bron en scherm. Doordat het signaal niet van digitaal naar analoog hoeft te worden omgezet, behoudt het beeld zijn kwaliteit, helder en zonder flikkeringen. De DVI-ingang ondersteunt HDCP-kopieerbeveiliging zodat het bekijken van beveiligde programma's op digitale set-top boxes, DVD-spelers en HD-recorders mogelijk is. DVI-I is ontworpen voor de toekomst en laat zich aansluiten op alle HDMI-apparaten (conversiekabel vereist). De DVI-I-ingang ondersteunt ook analoge PC-VGA-signalen.

  • HD LCD WXGA-scherm met een resolutie van 1366 x 768p

   Dit WXGA-scherm met de nieuwste LCD-schermtechnologie biedt een HD-breedbeeldresolutie van 1366 x 768p pixels en geeft trillingsvrije Progressive Scan-beelden met een optimale helderheid en verbluffende kleuren. De levendige en scherpe beelden staan garant voor comfortabel kijkplezier.

  • Smart Picture en Smart Sound om TV-kijken te personaliseren

   Met de fabrieksinstellingen voor Smart Picture en Smart Sound van Philips kunt u via een knop op de afstandsbediening direct overschakelen op een passende beeld- en audiomodus.

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in