LCD-monitor

  Vormgeving en prestaties, daar draait het om!

  De ultieme monitor die perfect bij uw levensstijl past! LightFrame™ SmartImage Lite maakt multimedia tot een waar avontuur en de coole, innovatieve vormgeving geeft net dat beetje extra. De Philips 190X7 levert verbluffende prestaties! Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Vormgeving en prestaties, daar draait het om!

 • Optimale responstijd voor de gewenste weergave

  Optimale responstijd voor de gewenste weergave

  SmartResponse is exclusieve Philips-technologie die de responstijd aanpast aan de gebruikte toepassing. Dit levert snellere responstijden op voor games en films, of betere kleurverzadiging voor het bekijken van foto's en stilstaande beelden.

 • SmartContrast: voor verbluffende, rijke details in het zwart

  SmartContrast: voor verbluffende, rijke details in het zwart

  SmartContrast is een Philips-technologie die het weergegeven beeld analyseert. Kleuren worden automatisch bijgesteld en de intensiteit van de achtergrondverlichting wordt aangepast voor een dynamische verbetering van het contrast bij digitale afbeeldingen, video's of games met donkere kleurtinten. In de modus Economisch worden het contrast en de achtergrondverlichting optimaal ingesteld voor alledaagse kantoortoepassingen en een laag energieverbruik.

 • Snelle responstijd van maximaal 2 milliseconden

  Snelle responstijd van maximaal 2 milliseconden

  De GTG-responstijd is de gemiddelde tijd die nodig is voordat een pixel van de ene plek naar de andere is verplaatst. Dit is de gemiddelde overgangstijd tussen verschillende sets met kleuren. Hierbij geldt: hoe sneller, hoe beter, want hoe korter de responstijd, hoe sneller de overgangen en hoe minder zichtbaar de beeldartefacten tijdens de weergave van snel bewegende beelden. De GtG-responstijd is een belangrijk middel om de beeldkwaliteit te meten van multimediacontent, zoals films, video's en games.

 • USB-poort voor een eenvoudige aansluiting van randapparatuur

  USB-poort voor een eenvoudige aansluiting van randapparatuur

  Via de USB-poort kan de gebruiker eenvoudig Plug & Play-multimedia-apparaten zoals USB-geheugenapparaten, camera's, draagbare HDD's, webcams, PDA's, printers en vele andere apparaten met een USB-aansluiting aansluiten. Via de handige USB 2.0-poort op de monitor kunnen USB 2.0-signalen worden doorgevoerd naar de computer. Houd er rekening mee dat apparaten zoals camera's en HDD's mogelijk afzonderlijk moeten worden ingeschakeld, omdat deze meer voeding nodig hebben dan de USB-poort op de monitor kan leveren.

 • Geschikt voor Windows Vista

  De Vista-monitoren van Philips zijn speciaal geschikt voor de levendige en opwindende weergave van het nieuwe, visueel geavanceerde en veeleisende besturingssysteem van Windows en zijn ontworpen om uw entertainmentervaring te verbeteren. De monitoren zorgen voor een hogere productiviteit en controle, zowel thuis als op kantoor, en maken het bekijken, zoeken en organiseren van informatie voor werk of ontspanning snel, efficiënt en eenvoudig.

 • SmartImage Lite voor betere weergave op LCD-schermen

  SmartImage Lite is een exclusieve combinatie van toonaangevende, door Philips ontworpen technologieën die de inhoud van uw scherm analyseert. Afhankelijk van het door u gekozen scenario verbetert SmartImage Lite op dynamische wijze het contrast, de kleurverzadiging, de scherpte en de tekst van teksttoepassingen, afbeeldingen en video's voor optimale weergaveprestaties. En dat alles in real time en met één druk op de knop.

 • Voldoet aan ISO 13406-2 klasse I, scherm zonder defecte pixels

  Heldere en donkere pixels in een LCD-scherm zijn defecte pixels. Sommige fabrikanten beschouwen heldere en donkere pixels in een LCD-scherm nog steeds als een onvermijdelijke productiefout. Philips is het daar niet mee eens. De monitoren van Philips voldoen aan ISO-norm 13406-2 Class 1 en bij de productie worden defecten in het LCD-scherm niet getolereerd. Dit wordt bewezen door Perfect Panel™-garantie van Philips waarmee u wereldwijd recht hebt op reparaties of vervanging van een LCD-monitor als deze ook maar één defecte heldere of donkere pixel heeft.

 • DVI-D-ingang en HDCP-ondersteuning

  High-Bandwidth Digital Content Protection (HDCP) is een techniek voor kopieerbeveiliging die is ingebouwd in de DVI-aansluiting. Deze techniek gaat het illegaal kopiëren van beeld- en geluidsmateriaal tegen. Met HDCP speelt u beveiligde media af, zoals films en concerten. Aan de hand van het signaal wordt bepaald of een exemplaar legaal is en wordt voorkomen dat illegale media worden afgespeeld.

 • Hypermoderne SmartTouch-toetsen

  SmartTouch-toetsen zijn intelligente, ultra-responsieve, aanraakgevoelige pictogrammen in plaats van knoppen die uitsteken. SmartTouch-toetsen reageren op de lichtste aanraking en schakelen dan bijv. uw monitor in of maken het beeld helderder met behulp van SmartImage Lite. Bij activering lichten de SmartTouch-pictogrammen op, om aan te geven dat uw opdrachten worden uitgevoerd.

 • Innovatief, hypermodern ontwerp met allure!

  Een exclusief ontwerp dat soepele, vloeiende lijnen als van moderne sculpturen combineert met hypermodern materiaal en technische snufjes. Kortom, een monitor met allure!

 • Geniet van een multimedia-ervaring via de ingebouwde luidsprekers

  De luidsprekers zijn geïntegreerd in een weergaveapparaat.

 • De ingebouwde stroomvoorziening maakt externe voedingsadapters overbodig

  De stroomvoorziening is hierbij ingebouwd in de behuizing van het weergaveapparaat en vervangt een grote, externe voedingsadapter.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in