LCD-breedbeeldmonitor

  LCD-monitor/TV-combi met groot aantal functies

  Combineer werk en entertainment met deze multifunctionele breedbeeldmonitor! Met een groot en breed weergavegebied, TV-, video- en HDMI-ingangen en ingebouwde luidsprekers, versterkt de Philips 190TW8 uw productiviteit en kunt u ultiem genieten. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

LCD-monitor/TV-combi met groot aantal functies

 • HD Ready, voor de hoogste kwaliteit HD-weergave

  HD Ready, voor de hoogste kwaliteit HD-weergave

  Geniet van de kwaliteit van HD-beelden. U bent voorbereid op toekomstige HD-bronnen zoals HDTV-set-top boxes of Blu-ray Discs. HD Ready TV's leveren een hogere beeldkwaliteit dan televisies met Progressive Scan. De toestellen voldoen aan de normen van EICTA en zijn uitgerust met een HD-scherm. Ze hebben een universele ingang voor analoge YPbPr-aansluitingen en ongecomprimeerde, digitale DVI- of HDMI-aansluitingen, en ondersteunen bovendien HDCP. Ze kunnen 720p- en 1080i-signalen van 50 en 60 Hz weergeven.

 • Ingebouwde TV-module om TV-programma's op het PC-scherm te bekijken

  Een monitor met ingebouwde televisietuner waarop u zowel televisiesignalen als computergegevens kunt weergeven.

 • HDMI ready voor topkwaliteit, met één kabel voor audio en video

  Een HDMI ready-apparaat bevat alle benodigde hardware voor High-Definition Multimedia Interface (HDMI)-invoer en hoogwaardige digitale video- en audiosignalen die allemaal door één kabel worden verzonden van een PC of een willekeurig aantal AV-bronnen, zoals set-top boxes, DVD-spelers en A/V-ontvangers.

 • Meerdere audio/video-ingangen (480i/p, 720p, 1080i)

  Met meerdere AV-ingangen hebt u meer keus uit formaten bij het aansluiten van video- en audioapparatuur (480i/p, 720p, 1080i).

 • Geniet van een multimedia-ervaring via de ingebouwde luidsprekers

  De luidsprekers zijn geïntegreerd in een weergaveapparaat.

 • Snelle responstijd van 5 milliseconden

  Responstijd (aan-uit) is de tijd die een vloeibare kristallen cel nodig heeft om achtereenvolgens van actief (zwart) naar inactief (wit) te gaan, en vervolgens weer terug naar actief (zwart). Dit wordt gemeten in milliseconden. Sneller is beter: hoe lager de getallen, hoe sneller de overgangen en hoe minder zichtbaar de beeldartefacts bij de weergave van de overgang van tekst en afbeeldingen. Responstijd (aan-uit) is zeer belangrijk bij het weergeven van zakelijke content zoals documenten, grafieken en foto's.

 • WSXGA, breedbeeld met een resolutie van 1440 x 900 voor scherpere weergave

  WXGA+ of Wide Extended Graphics Array plus is een standaard waarmee de mogelijkheid wordt aangegeven van een grafische monitor om resoluties van maximaal 1440 bij 900 pixels en gelijktijdig meer dan een miljoen kleuren weer te geven. WXGA-monitoren hoeven niet geïnterlinieerd te zijn voor betere schermprestaties en een nauwkeuriger kleurweergave.

 • Compact en gestroomlijnd ontwerp dat in elke kamer tot zijn recht komt

  De ontwerpstijl benadrukt een slanke, compacte look, bespaart ruimte en past bij verschillende interieurs.

 • Het 3D-combfilter levert op effectieve wijze een betere beeldkwaliteit

  Het 3D-combfilter zorgt voor een betere scheiding van signalen voor helderheid en kleuren in 3D-weergave en voorkomt zo hinderlijke kleurschiftingen, die afbreuk doen aan uw kijkplezier. Het 3D digitale combfilter voert veld voor veld vergelijkingen uit van het televisiebeeld en eventuele vervormingen met een superscherpe afbeelding als resultaat.

 • Betrouwbare audio via een coaxiale SPDIF-aansluiting

  De SPDIF-coaxkabel zorgt voor een erg betrouwbare aansluiting op digitale audio.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in