Sluiten Afbeelding downloaden

Afbeeldingen

  Productkenmerken

  Deze aluminium inbouwspot heeft een functioneel ontwerp, is energiezuinig, van hoogwaardige kwaliteit en bovendien zeer duurzaam. De spot is zeer geschikt als verlichting van de oprit en zeer bestendig, u kunt er zelfs overheen rijden!

  Alle awards bekijken

  Productkenmerken

  • Energiebesparing tot wel 80%

   Philips Ecomoods Outdoor is een betaalbare collectie tuinverlichting die een eigentijdse vormgeving met een energiezuinig ontwerp combineert. In vergelijking met traditionele lichtbronnen wordt een energiebesparing van wel 80% gerealiseerd - een permanent voordeel voor het milieu én uw portemonnee.

  • Oog voor detail, vervaardigd uit hoogwaardige en sierlijke materialen

   Elk component is vervaardigd uit hoogwaardig en duurzaam materiaal zoals gegoten aluminium en roestvrij staal.

  • Vervaardigd uit robuuste en betrouwbare onderdelen van hoge kwaliteit

   Optimale duurzaamheid. Alle onderdelen die in de Philips Ecomoods Outdoor-verlichtingscollectie zijn verwerkt bestaan uit hoogwaardige componenten en zijn daarmee geschikt voor alle weersomstandigheden.

  • IP 67, ingebouwde spots voor buiten

   De perfecte spots voor het verlichten van paden, opritten en terrassen. Dankzij een hoge IP-waarde kunnen auto's eroverheen rijden zonder dat de lampen beschadigen. Deze spots vormen de perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit.

  • Extra lange levensduur

   Inclusief Philips-lamp met zeer lange levensduur, tot wel 20.000 uur.

  • Uitnodigende warm witte gloed

   Philips Ecomoods Outdoor-buitenverlichting levert met een kleurtemperatuur van 2700 Kelvin een prachtige warme en uitnodigende gloed. De lampen bieden ruim voldoende licht, zodat u uw buitenruimte ook in het donker kunt gebruiken zoals u maar wilt. Bovendien zorgen de lampen 's nachts voor een veilig gevoel.

  • Uitgebreide toepassingsmogelijkheden

   Ideaal buitenverlichting voor in de tuin, op het terras, langs het looppad en op het balkon. De wandlampen, lantaarns, sokkels en plafondlampen van Philips Ecomoods Outdoor creëren een gezellige en ontspannen sfeer tijdens de schemering en verzekeren u van een veilige verlichting als het eenmaal donker is.

  • Stijlvolle en moderne ontwerpen voor uw tuin

   De eigentijdse vormgeving door Philips Ecomoods is tegelijkertijd stijlvol en ingetogen, en geeft uw tuin of terras zowel overdag als 's avonds een prachtig aanzicht zonder te overheersen. De keuze is enorm, dus u vindt altijd wel een ontwerp dat bij uw smaak en buitenruimte past.

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in