Sluiten Afbeelding downloaden

Video's

[trigger to render Video Gallery]

  Afbeeldingen

  Saving in style

  Deze elegante antracietkleurige wandlamp met een hoogwaardige afwerking neemt weinig ruimte in beslag en kan naar boven of naar beneden gericht worden geplaatst. Zo schept u de juiste sfeer voor lange, gezellige avonden in de tuin.

  Alle awards bekijken

  Productkenmerken

  • Eenvoudige installatie

   Het installeren van een armatuur kan soms lastig zijn, maar bij Ecomoods Outdoor is er specifiek op gelet dat het product makkelijk en snel kan worden geïnstalleerd. Het product wordt geleverd met een torxsleutel voor de installatie.

  • Energiebesparing tot wel 80%

   Philips Ecomoods Outdoor is een betaalbare collectie tuinverlichting die een eigentijdse vormgeving met een energiezuinig ontwerp combineert. In vergelijking met traditionele lichtbronnen wordt een energiebesparing van wel 80% gerealiseerd - een permanent voordeel voor het milieu én uw portemonnee.

  • Oog voor detail, vervaardigd uit hoogwaardige en sierlijke materialen

   Elk component is vervaardigd uit hoogwaardig en duurzaam materiaal zoals gegoten aluminium en roestvrij staal.

  • Vervaardigd uit robuuste en betrouwbare onderdelen van hoge kwaliteit

   Optimale duurzaamheid. Alle onderdelen die in de Philips Ecomoods Outdoor-verlichtingscollectie zijn verwerkt bestaan uit hoogwaardige componenten en zijn daarmee geschikt voor alle weersomstandigheden.

  • IP 44, ontworpen voor buitengebruik

   De IP44-bescherming zorgt ervoor dat Ecomoods Outdoor-buitenverlichting altijd klaar is om uw tuin op te fleuren, bij regen, sneeuw of zonneschijn.

  • Extra lange levensduur

   Inclusief Philips-lamp met zeer lange levensduur, tot wel 20.000 uur.

  • Uitnodigende warm witte gloed

   Philips Ecomoods Outdoor-buitenverlichting levert met een kleurtemperatuur van 2700 Kelvin een prachtige warme en uitnodigende gloed. De lampen bieden ruim voldoende licht, zodat u uw buitenruimte ook in het donker kunt gebruiken zoals u maar wilt. Bovendien zorgen de lampen 's nachts voor een veilig gevoel.

  • Uitgebreide toepassingsmogelijkheden

   Ideaal buitenverlichting voor in de tuin, op het terras, langs het looppad en op het balkon. De wandlampen, lantaarns, sokkels en plafondlampen van Philips Ecomoods Outdoor creëren een gezellige en ontspannen sfeer tijdens de schemering en verzekeren u van een veilige verlichting als het eenmaal donker is.

  • Stijlvolle en moderne ontwerpen voor uw tuin

   De eigentijdse vormgeving door Philips Ecomoods is tegelijkertijd stijlvol en ingetogen, en geeft uw tuin of terras zowel overdag als 's avonds een prachtig aanzicht zonder te overheersen. De keuze is enorm, dus u vindt altijd wel een ontwerp dat bij uw smaak en buitenruimte past.

  • Dubbelzijdige montage mogelijk

   Door de lamp te draaien kunt u de verlichting eenvoudig omhoog of omlaag laten schijnen.

  Ecopaspoort – milieutechnisch overzicht van onze producten

  Philips geeft om het milieu en de maatschappij, en zet zich sterk in voor de ontwikkeling van milieuvriendelijke producten.

  Onlangs bekeken producten

  Mogelijk bent u geïnteresseerd in