X-tremeUltinon LED

binnenverlichting en signaallamp auto

  X-tremeUltinon LED

  binnenverlichting en signaallamp auto

  Helder en stijlvol

  Kies voor de heldere Philips X-tremeUltinon LED T10-binnenverlichting en -koplampen om veilig en stijlvol te rijden. Ze zijn krachtig, nauwkeurig en modern, en het keramiek is hittebestendig. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

X-tremeUltinon LED binnenverlichting en signaallamp auto

LED-T10 [~W5W], Aantal lampen: 2, 12 V, 8000 K koel blauw, CeraLight-prestaties 127998000KX2 Soortgelijke producten zoeken

Nieuw ontwerp Philips verpakkingen

philips-change-package

Kies de juiste lamp voor uw auto!

Helder en stijlvol

Krachtige, duurzame, levendige LED-signalering

 • Geef een signaal met extra heldere buitenverlichting

  richting aangeven in de auto is essentieel voor uw veiligheid. Om botsingen te voorkomen, moeten andere mensen weten wat u gaat doen. Wanneer slechte weersomstandigheden het zicht verminderen, wordt de noodzaak van heldere en levendige signaallampen nog belangrijker. Philips X-tremeUltinon LED-signaallampen zorgen voor helder daglichteffect en tot 6000 K voor achteruit en 8000 K voor parkeerlicht. Met meer intense kleuren voor draai- en stoptoepassingen, direct aanspringende LED's en gelijkmatig en goed gericht licht geeft u andere weggebruikers de essentiële extra tijd om te reageren op uw bewegingen.

 • Upgrade uw lampen, upgrade uw stijl

  Hoewel het belangrijkste doel van buitenverlichting is om u te helpen zien en gezien te worden, is er geen reden waarom het er tegelijkertijd ook niet goed uit mag zien. Als u op zoek bent naar een stijlupgrade zonder een nieuwere auto te hoeven kopen, is het vervangen van de buitenverlichting door LED's een slimme besteding van uw geld. Upgrade uw buitenverlichting met intens rood voor de remlichten, levendige amberkleurige signaallampen en helder wit licht voor parkeren en achteruit rijden. Uw auto weerspiegelt wie u bent, dus maak een stijlstatement met Philips LED-lampen voor buitensignalering.

 • CeraLight keramische hitte- en trilbescherming

  Philips CeraLight-technologie is een unieke gepatenteerde behuizing op basis van keramiek, ontworpen om de LED-onderdelen te isoleren tegen schade door hitte en trillingen. Deze innovatie beschermt tegen vroegtijdig defecten. Een met CeraLight uitgeruste T10-lamp is gemaakt om langdurig mee te gaan en bestuurders te voorzien van duurzamere verlichting.

 • Gelijkmatige lichtverdeling voor betere zichtbaarheid

  Het Philips LED-buitenverlichtingsassortiment is ontworpen voor een slimmere lichtverdeling die ervoor zorgt dat de buitensignaleringsverlichting wordt geprojecteerd waar u het nodig hebt (of het nu is voor keren, stoppen of richting aangeven). Dankzij de brede hoek en gelijkmatige verspreiding van het licht kunt u niet alleen meer van de weg zien, andere weggebruikers zien ook meer van u.

 • Philips-autolampen op de hoogste kwaliteitsniveau

  De technologisch geavanceerde Philips-verlichting is al meer dan 100 jaar beroemd in de auto-industrie. De Philips-producten met kwaliteit voor de auto-industrie zijn ontwikkeld en ontworpen volgens strikte kwaliteitsprocessen (inclusief toepasselijke ISO-normen) die leiden tot consistent hoge productiestandaarden. Belangrijke autofabrikanten kiezen voor Philips-lampen omdat Philips voor kwaliteit staat. U krijgt een krachtig helder licht en een nauwkeurige straal, hoogwaardige stijl, en een geavanceerd LED-verlichtingssysteem voor veiliger, soepeler en leuker rijden.

 • Eenvoudige installatie en compatibel met veel automodellen

  Doordat de lampen ontworpen zijn om eenvoudig te worden geïnstalleerd in compatibele auto's, kunnen rijders met onderhoudservaring met gemak compatibele verlichting upgraden. Het wordt echter aanbevolen om uw nieuwe Philips X-tremeUltinon LED-lampen te laten installeren door gespecialiseerde monteurs. Zij zorgen ervoor dat u zo weer de weg op kunt. Hoewel deze lampen compatibel zijn met veel bestaande automodellen, worden niet alle typen auto's ondersteund.

 • Duurzame en lang meegaande LED-verlichting

  U wilt heldere en stijlvolle autoverlichting, maar u wilt niet constant kapotte lampen vervangen. Dat is een enorm minpunt van conventionele koplampen: hoe krachtiger het licht, hoe korter de levensduur. Bij dezelfde lichtintensiteit gaan LED's veel langer mee en de Philips X-tremeUltinon LED-lampen zijn extreem duurzaam. Dankzij de nieuwste technologische innovatie voorkomen ze schade door warmte en trillingen en gaan ze tot 12 jaar mee. Aangezien de meeste auto's binnen die tijd worden vervangen of een upgrade krijgen, gaan uw stijlvolle nieuwe koplampen net zolang mee als uw auto.

Alle specificaties bekijken
 • Deze LED-retrofitlamp is speciaal ontworpen en alleen bedoeld voor offroad gebruik. Het is uw eigen verantwoordelijkheid dat uw gebruik van de LED-retrofitlampen in overeenstemming is met toepasselijke wetgeving. Lumileds aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in