Persoonlijke draadloze verlichting

  Persoonlijke draadloze verlichting

  hue tap, de nieuwe lichtschakelaar

  Hue tap biedt de snelste manier om uw favoriete hue-scènes opnieuw te gebruiken. U kunt het overal bevestigen of gewoon bij u dragen: kies gewoon de gemakkelijkste plek. Geen snoeren, stroom of batterijen vereist. Superhandig voor alledaags gebruik. Bekijk alle voordelen

 • hue tap, de nieuwe lichtschakelaar

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.
 • hue tap, de nieuwe lichtschakelaar

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Hue Persoonlijke draadloze verlichting

hue tap - lichtschakelaar, Voor het bedienen van hue-lampen, Geen batterijen nodig, Geen snoeren nodig 046677452537 Soortgelijke producten zoeken

hue tap, de nieuwe lichtschakelaar

Bedien uw hue-lampen op een gemakkelijke manier

 • De snelste manier om uw favoriete hue-scènes opnieuw te gebruiken

  Met het persoonlijke draadloze hue-verlichtingssysteem van Philips kunt u uw verlichting draadloos bedienen vanuit elke kamer in het huis. Of u nu in de woonkamer, eetkamer of slaapkamer bent, met hue tap bedient u elke lamp die erop is aangesloten.

 • Eenvoudige installatie

  Dankzij de meegeleverde wandsteun kunt u kiezen hoe u het apparaat gebruikt afhankelijk van uw stemming of activiteit. Klik het vast aan de muur en zo weer los. U kunt eenvoudigweg de hue-tap op een oppervlak monteren met de meegeleverde, zeer sterke dubbelzijdige tape. Binnen 15 seconden gemonteerd, zonder gaten te hoeven boren.

 • 's Werelds eerste energiewinnende slimme schakelaar

  hue gebruikt kinetische energie en wordt aangedreven door uw aanraking. Zo zijn er geen batterijen, snoeren of vaste aansluiting nodig. Kom thuis, pak uit, en ga meteen aan de slag met de tap. Wijs scènes en lampen toe aan de 4 knoppen via de hue-app en u bent startklaar.

 • Creëer uw eigen draadloze lichtervaring

  U kunt tot wel 50 lampen en 25 taps aansluiten op uw Philips hue bridge. Begin met een van de verkrijgbare starterskits en u kunt elke gewenste combinatie van Philips hue-lampen en Philips hue Bloom-, Iris- of LightStrips-producten toevoegen. Zo kunt u elke aangesloten lamp in uw huis eenvoudig bedienen met uw smartphone en uw slimme hue tap-schakelaar.

 • Vier presets voor dagelijks gebruik

  Nu kunt u uw hue-lampen met één druk op de knop bedienen. Er zijn er vier om uit te kiezen. Selecteer een scène als favoriet en een voor een lichte voorinstelling. Of één alleen om alle lampen in of uit te schakelen. Het is aan u.

 • Neem het mee of hang het op

  Bevestig het apparaat aan de muur. Laat het achter op een handige plek. Neem het zelfs mee door het huis. Gebruik het wanneer uw telefoon aan het opladen is of wanneer de kinderen met uw tablet spelen. hue tap combineert de flexibiliteit van een afstandsbediening met het gemak van een traditionele lichtknop.

 • ZigBee Green Power-protocol

  hue tap werkt met het ZigBee Green Power-protocol. Met Green Power kunnen energiewinnende apparaten zonder batterijen worden aangesloten op de gestandaardiseerde ZigBee-netwerken.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in