De Smart TV wordt steeds slimmer

 

 

 

 

Vergelijk Smart TV's

 

De app-galerij voor Philips Smart TV

Een persoonlijke wereld vol vrijheid en plezier

Onze Smart TV's zijn dankzij Android TV™ zo intuïtief en zo eenvoudig te gebruiken dat u alles in een mum van tijd binnen handbereik hebt: Google™-services, on-demand films en meer games en apps dan ooit tevoren. Ontdek hieronder meer.

Apps voor alles

Er zijn enorm veel apps specifiek ontworpen voor uw Smart TV. U kunt ze eenvoudig downloaden, installeren en telkens weer gebruiken. Apps voor nieuws, e-mail of games, het ligt allemaal binnen handbereik.

 

De app-galerij voor Philips Smart TV

 

Smart TV Privacy Beleid & Smart TV Cookiebeleid

Smart TV Remote-app

Met de Philips TV Remote-app verandert u uw smartphone of tablet in een afstandsbediening. U kunt het volume wijzigen of een andere zender kiezen. Bekijk informatie over films en programma's of bekijk video's of foto's van de smartphone of tablet op het scherm en vice versa. U kunt zelfs herinneringen en opnames instellen.
 
 

Hij spreekt uw taal

De slimme afstandsbediening is ook een goede luisteraar. Activeer Spraakgestuurd zoeken en spreek de gewenste opdrachten voor uw Smart TV hardop uit. Start apps, ga online of zeg "Open Netflix". U bent de baas.    

 

 

Een zeer slimme afstandsbediening

Net als de Smart TV is ook de afstandsbediening zeer intuïtief in gebruik. U kunt met uw vinger vegen om opdrachten te geven, het volledige toetsenbord gebruiken of gewoon hardop zeggen wat er moet gebeuren. U kunt de slimme afstandsbediening natuurlijk ook gewoon als een klassieke afstandsbediening gebruiken.

Til games naar een hoger niveau

Met de gamecontroller in uw hand gaat een ongekende wereld voor u open. Kies games uit de Google Play™ Store of Philips-app-galerij en ga er maar eens voor zitten. Wat uw smaak of leeftijd ook is, er is voor ieder wat wils.

 

En er is nog veel meer

Google Play™ Store

 

Geniet van een enorm assortiment aan Smart TV-apps, online films, muziek en games. Alles klaar in een oogwenk.

 

Google Cast™

 

Met deze handige service kunt u eenvoudig met één druk op de knop content op uw Smart TV delen met vrienden en familie. U kunt elke willekeurige Google Cast™ Ready-app op uw iOS- of Android-tablet of smartphone gebruiken.

 

Twin Tuners

 

Nooit meer vechten over wie wat wil kijken. Met Twin Tuners kunt u naar uw favoriete soap kijken terwijl u een film opneemt, of op TV naar de voetbalfinale kijken terwijl uw kinderen op de tablet naar hun favoriete programma kijken.

Favoriet

 

Uw Smart TV weet op een gegeven moment wat u wilt zien en stelt programma's voor op basis van uw kijkgedrag: TV-programma's, Video On Demand en TV On Demand. U kunt ook zoeken met de krachtige zoekfunctie van Google.

Pauze TV

 

Als u een programma onderbreekt, neemt uw Smart TV het programma op en wordt het programma afgespeeld vanaf waar u bent gestopt zodra u terug bent met de popcorn.

 

* externe opslag vereist

Multiroom  

 

Doorbreek het traditionele TV-kijken, zodat meer mensen kunnen genieten. Met de Philips Smart TV kunt u digitale TV-uitzendingen delen met een ander TV-toestel.

 

Een Smart TV voor elk budget

 

 

Volg ons

Facebook

 

Voor tips over hoe u het meeste uit uw Philips-TV haalt en het laatste nieuws

 

Bezoek onze Facebook-pagina

YouTube

 

De Afterglow-film: een buitengewone ervaring!

 

Bezoek ons YouTube-kanaal

Instagram

 

Deel uw Ambilight-ervaringen met ons via #Ambilight @philipstvs

 

Bezoek ons Instagram-profiel

* Getoonde TV-modellen en specificaties zijn landgebonden en kunnen variëren

** Android™, Google™, Google Play™, Youtube™ en andere merken zijn handelsmerken van Google Inc.