Televisies

Weergeven Raster Lijst
Producttype
Prijs
Ambilight
Alle TV's met Ambilight

Met deze gepatenteerde Philips-technologie lijkt uw scherm breder en wordt uw kijkervaring intenser. Hoe? Door een zachte sfeervolle gloed van de zijkant van het scherm op de muur rond de TV te projecteren. De kleur wordt automatisch afgestemd op het TV-beeld. Dankzij de wandadaptiefunctie past de kleur van het licht altijd bij het beeld, welke kleur uw muur ook heeft. U kunt uw ervaring naar voorkeur aanpassen aan de hand van verschillende instellingen.

Tweezijdig Ambilight XL

Tweezijdig Ambilight XL versterkt uw kijkervaring door een extra brede gloed te projecteren van twee kanten van het scherm op de muur rondom de TV.

Beeldkwaliteit
Pixel Precise HD

Met onze succesvolle Pixel Plus-uitvinding als basis hebben we High Definition-beeldkwaliteit naar een hoger plan getild. Met de Super Resolution-technologie, de volgende stap op het gebied van scherpte en fijne details bij bewegende beelden, leveren we de beste beeldkwaliteit voor Full HD-TV's, ongeacht de inhoud. U geniet evenzeer van een onlinevideo als van een hoogwaardige Blu-ray-film.

Smart interactie
SimplyShare

Deel foto's, muziek, video's en films via DLNA met uw smartphone, tablet of computer en bekijk ze op het grote scherm. Delen wordt zo nog eenvoudiger.

Wi-Fi Miracast

Bekijk wat u wilt, waar en wanneer u maar wilt. Spiegel de inhoud van uw apparaten en bekijk deze op het grote scherm. Deel foto's van uw smartphone, laptop en meer. De verbindingen zijn eenvoudig in te stellen en de technologie werkt tussen meerdere apparaten.*Controleer of uw slimme apparaat compatibel is met Miracast.

Slimme afstandsbediening

Onze geheel intuïtieve afstandsbediening beschikt over alle normale kenmerken als cursortoetsen, volumeregeling en sneltoetsen. Voor eenvoudige navigatie houdt u de knop OK ingedrukt. De aanwijzer werkt als een muis. U kunt eenvoudig opties op het scherm aanwijzen en selecteren en scrollen. Draai de afstandsbediening om voor een volledig toetsenbord, waarmee u eenvoudig tekst invoert. En het beste van alles is dat onze intelligente afstandsbediening gyroscopische sensoren heeft om zo te herkennen wat onder en boven is. Zo voert u tekst in zonder per ongeluk van zender te wisselen.**Toetsenbord: 6000-serie. **Toetsenbord en aanwijzer: 7000-, 8000-, 8700-, 9000- en DesignLine-serie.

Ontwerp
* Aanbevolen verkoopprijs

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in