Televisies

Weergeven Raster Lijst
Producttype
Prijs
Ambilight
Alle TV's met Ambilight

Met deze gepatenteerde Philips-technologie lijkt uw scherm breder en wordt uw kijkervaring intenser. Hoe? Door een zachte sfeervolle gloed van de zijkant van het scherm op de muur rond de TV te projecteren. De kleur wordt automatisch afgestemd op het TV-beeld. Dankzij de wandadaptiefunctie past de kleur van het licht altijd bij het beeld, welke kleur uw muur ook heeft. U kunt uw ervaring naar voorkeur aanpassen aan de hand van verschillende instellingen.

Tweezijdig Ambilight

Tweezijdig Ambilight projecteert een zachte sfeervolle gloed van twee kanten van het scherm op de muur rondom de TV, waardoor uw kijkervaring intenser wordt.

Beeldkwaliteit
Pixel Plus HD

Onze geavanceerde digitale beeldverwerkingstechnologie zorgt voor scherpere bewegende beelden en levert een fantastisch contrast. De voordelen voor u? Superscherp beeld met ongelooflijk veel details en diepte, altijd en bij elke bron.

3D
Easy 3D

Geniet van urenlang kijkplezier dankzij de Passive 3D-technologie, die zorgt voor hoogwaardige 3D zonder trillingen en met minimale spookeffecten. U kunt 2D-materiaal naar levendige en zuivere 3D converteren. De stijlvolle, lichte 3D-bril zit comfortabel en werkt zonder batterijen.

Smart interactie
SimplyShare

Deel foto's, muziek, video's en films via DLNA met uw smartphone, tablet of computer en bekijk ze op het grote scherm. Delen wordt zo nog eenvoudiger.

Ontwerp
* Aanbevolen verkoopprijs

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in