Beeld en geluid

Profiteer optimaal van uw mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon is uw vitale verbindingslijn, en de accessoires van Philips maken die lijn nog betrouwbaarder.

Altijd opgeladen

Met ons assortiment oplaadproducten blijft uw telefoon altijd opgeladen en klaar voor gebruik.
Meer informatie

Naar muziek luisteren

Met onze headsets en draagbare luidsprekers voor uw mobiele telefoon geniet u van helder geluid en langdurig draagcomfort, terwijl u uw handen vrij hebt.
Meer informatie

Betrouwbare bescherming

Uw hele leven is opgeslagen in uw telefoon. Zorg dus voor de perfecte bescherming ... in stijl!
Meer informatie

Dubbele gebruikstijd

Naarmate uw levensstijl u steeds verder van huis voert, bent u afhankelijk van voldoende batterijvermogen. Daarom heeft Philips draagbare laders ontwikkeld die gemakkelijk in het gebruik zijn, zodat u altijd en overal contact kunt houden.

Philips biedt een reeks draagbare oplaadoplossingen die ervoor zorgen dat u twee keer zo lang kunt bellen, sms'en, surfen en gamen. De oplossingen zijn intuïtief, compact en gemakkelijk in het gebruik. Hieronder ziet u een paar van de handige, gebruiksvriendelijke kenmerken van onze draagbare oplaadoplossingen:

Snel opladen

Wanneer u moet opladen, wilt u dat dit snel gebeurt. Daarom leveren onze laders voor mobiele telefoons meer power voor razendsnel laden.
Meer informatie

Dubbele levensduur van de batterij

De draagbare laders bevatten meer dan een volledige lading, zodat u uw mobiele telefoon onderweg twee keer zo lang kunt gebruiken.
Meer informatie

Indicatielampje

Aan de verborgen indicatorlampjes op de lader ziet u in een oogopslag het resterende vermogen.
Meer informatie

Meer vermogen uit zonneschijn

Het milieuvriendelijke Philips Power Station Solar gebruikt zonlicht om de levensduur van de batterij te verdubbelen. Aan het indicatorlampje ziet u wanneer het apparaat zonlicht absorbeert en wanneer de lader vol is. En als het regent, kunt u het energiepakket ook via USB opladen.
Meer informatie >

Voedingsoplossingen voor waar dan ook

De thuis- en autoladers van Philips bieden veel van dezelfde intuïtieve, gebruiksvriendelijke mogelijkheden als de draagbare laders. Thuis en op kantoor sluit u de lader aan op uw mobiele telefoon of iPhone, zonder rommelige snoeren of kabels. In de auto zorgen spiraalsnoeren, statuslampjes en veiligheidsvoorzieningen ervoor dat u niet wordt afgeleid. Zowel thuis als in de auto leveren de laders van Philips meer power voor sneller laden.

Power Station Solar

Het Philips Power Station Solar is de milieuvriendelijke manier om uw mobiele telefoon onderweg op te laden. Het Power Station laadt op via de zonnepanelen of via USB en zorgt voor een dubbele levensduur van de batterij.

Extern batterijpakket

Met het externe batterijpakket van Philips laadt u moeiteloos uw telefoon op via contact. Volledig opladen of een snelle opkikker, de levensduur van uw batterij wordt verdubbeld als u onderweg bent.

Slimme autolader

Levert meer power om nog sneller te laden. Het lampje geeft drie fasen aan, zodat u in een oogopslag kunt zien hoe ver het laden is gevorderd.
Meer informatie

Synchronisatie- en oplaadkabel

Een synchronisatie- en oplaadkabel en een dockstation in één veelzijdig pakket. U kunt de FlexAdapt-standaard buigen tot een handige standaard voor zowel staande als liggende weergave.
Meer informatie

Synchronisatie- en oplaadkabel

Deze compacte en handige USB-lader met inklapbare stekker biedt meer power voor het snel en handig opladen van uw mobiele apparaten via het stopcontact met de bestaande USB-oplaadkabel van uw mobiele telefoon.
Meer informatie

Wist u dat?

Uw batterij gaat langer mee als u deze
handige tips opvolgt:

  1. Schakel diensten uit die u niet gebruikt, zoals Bluetooth, Wi-Fi of GPS.
  2. Zet uw telefoon zo vaak mogelijk in de slaapstand.
  3. Dim het achtergrondlicht van uw scherm.
  4. Laat de batterij zo nu en dan volledig leeglopen. Dat houdt de batterij gezond.
  5. Bekijk niet zo vaak uw e-mail en probeer minder te surfen of sms'en.

Slimme bescherming

Philips is voortdurend op zoek naar slimme bescherming voor uw mobiele telefoon. We onderzoeken de manieren waarop de apparaten het vaakste beschadigd raken en ontwikkelen dan oplossingen die de beste bescherming bieden. We brengen beschermende materialen in de juiste compactheid aan, daar waar dat het meeste nodig is. Zo kunt u alle functies van uw telefoon veilig en gemakkelijk gebruiken, zonder extra volume.


Volledig afsluitbare hoes = volledige bescherming + volledige toegang

Met de volledig afsluitbare hoes van Philips kunt u de elementen trotseren, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat stof, vuil of vocht uw iPhone beschadigen. De delen van de hoes grijpen in elkaar, zodat het toestel volledig bedekt is. Dit biedt maximale bescherming, terwijl de omvang minimaal is. Natuurlijk kunt u alle functies van uw iPhone gewoon gebruiken.

Waterbestendig

De volledig afsluitbare hoes biedt uitstekende bescherming tegen vocht. U kunt met een gerust hart naar het strand, de bergen in of het meer op!

Siliconen afsluitklepjes

De poorten voor de hoofdtelefoon en 30-pins connector vormen de zwakke schakel in een volledig bedekkend ontwerp. Maar niet bij de volledig afsluitbare hoes van Philips! Het ontwerp bevat siliconen afsluitklepjes, waarmee openingen die niet in gebruik zijn hermetisch worden afgesloten.

In elkaar grijpende delen

Een harde laag beschermt de achterkant van uw toestel, terwijl de randen en het glas van het display worden bedekt met een zachte, transparante siliconenlaag. Deze twee elementen grijpen veilig in elkaar, zodat uw telefoon volledig is bedekt terwijl u alle functies gewoon kunt gebruiken!

Bescherming die even uniek is als u zelf

Gamehoes

Ga voor de hoogste score met de stevige, beschermende gamehoes. De grip en bescherming zijn aangepast om nog beter te kunnen gamen.


Meer informatie

Stijl bevordert de functionaliteit

U wilt dat een hoes uw iPhone goed beschermt. Maar u wilt ook dat de hoes opvalt en wordt gezien. De hoezen van Philips zijn bedoeld om uw toestel te completeren en te verrijken met een scala aan kleuren, patronen en grafische afbeeldingen. Kies voor uw eigen, unieke stijl en maak van uw iPhone een persoonlijk modeaccessoire!

Zacht materiaal

Slimcase

Gestroomlijnde hoezen en hybride hoezen

Kwaliteit van Philips

Al onze accessoires zijn hoogwaardige producten want:

  1. We testen onze producten streng op kwaliteit, veiligheid en naleving van wet- en regelgeving.
  2. Speciale teams doen onderzoek naar de nieuwste kleurtrends en ontwerpen, en passen deze toe.
  3. We hanteren strikte richtlijnen met betrekking tot schadelijke stoffen.
  4. Voor onze producten geldt een beperkte garantietermijn van een jaar.

Voortreffelijk geluid zonder afleiding

Philips weet dat u rekent op uw headset om contact te houden met de wereld en om alle afleiding buiten te sluiten. Of u nu een telefoongesprek voert of naar uw favoriete muziek luistert, uw headset moet het goed doen, waar en wanneer dan ook. U wilt uw handen vrij houden en het draagcomfort moet duurzaam zijn.

Superieur geluid

De headsets van Philips leveren een rijk, nauwkeurig geluid, met inbegrip van hoge tonen en diepe bastonen - zelfs bij een laag volume.

Omring u met comfort

De headsets van Philips zijn lichtgewicht en passen perfect. Met de zachte oorkussens kunt u de hele dag comfortabel luisteren.

Sluit de chaos buiten

Dankzij onze technologie voor ruisonderdrukking wordt u omringd door geluid, zonder afleiding van buitenaf die uw muziekgenot kan verstoren.

Perfect voor fitness

Philips weet dat fit blijven vooral te maken heeft met gemotiveerd blijven ... en niets motiveert beter dan uw favoriete muziek! Onze lichtgewicht transpiratiebestendige headsets staan voor een geweldig geluid en een comfortabele pasvorm, op elk moment van de dag dat u een steuntje in de rug nodig hebt.

Sport-oortelefoon

Deze headset is licht en transpiratiebestendig, en speciaal ontwikkeld voor de fitnessfanaat. U kunt de lengte van de kabel aanpassen en met de handige clip hebt u tijdens het trainen geen last van de snoeren. Met geïntegreerde afstandsbediening en microfoon voor de iPhone.
Meer informatie

Sporthoofdtelefoon met oorhaakjes

Deze sportheadset met oorhaakjes is transpiratiebestendig, antibacterieel, wasbaar en speciaal ontworpen voor gebruik tijdens fitnessactiviteiten. De comfortabele oorkussens zijn aanpasbaar en ook de lengte van de kabel kan worden aangepast. Ideaal voor gebruik met een sportarmband.
Meer informatie

Samen genieten is dubbel genieten!

Dezelfde magnifieke geluidskwaliteit van de headsets van Philips vindt u ook terug in onze reeks draagbare luidsprekers. Deze luidsprekers bevatten een batterij met lange levensduur voor een hele dag luisterplezier en digitale versterkers die storing door mobiele telefoons uitbannen. Met de draagbare luidsprekers van Philips wordt samen genieten van muziek een echte mobiele ervaring!

SBA3000

Dit bedrieglijk kleine pakketje levert hoogwaardig stereogeluid met rijke bastonen. En de lijningangkabel doet tegelijk dienst als handig draagkoord.


Meer informatie

SBA1700

Deze stijlvolle reisluidspreker heeft een handige uitvouwbare standaard. De lijningangkabel dient ook als handig draagkoord. En de batterij met lange levensduur zorgt voor 20 uur non-stop luisterplezier.


Meer informatie

SBA1600

Waar u ook bent, u kunt extra lang genieten van het geweldige stereogeluid van deze reisluidspreker. De buitengewoon lange levensduur van de batterij levert tot maar liefst 40 uur luisterplezier! De lijningangkabel dient ook als handig draagkoord.


Meer informatie