Verzorging voor moeder en kind
Verzorging voor moeder en kind
Philips AVENT - Feeding your baby on the go

Onderweg je baby voeden

Verlang je ernaar om wat meer op stap te gaan? Als je ertegen opziet om in het openbaar borstvoeding te geven, of je afvraagt wat je nodig hebt om flesvoeding te kunnen geven, hebben we een paar tips om je baby onderweg vrolijk en tevreden te houden:

Philips AVENT - Feeding your baby on the go

Borstvoeding? Deze artikelen geven je meer zelfvertrouwen als je je baby in het openbaar voedt:

• Een voedings-bh

Een goed passende voedings-bh biedt steun en maximale bedekking, terwijl je één tepel tegelijk kunt ontbloten.

• Een voedingsdoek

Als je je niet op je gemak voelt bij het voeden in het openbaar, kun je een omslagdoek of sjaal om je nek en schouders draperen, zodat je je minder bloot voelt.

• Voedingstopjes

Bij voedingstopjes kun je een stukje stof discreet weghalen, zodat je je baby gemakkelijk kunt aanleggen. Of je trekt simpelweg twee stretch tanktopjes aan - als je klaar bent om te voeden, trek je het ene topje omhoog en het andere omlaag, zodat je borst bedekt blijft.

Flesvoeding? Dit is handig om te hebben:

• Vooraf afgemeten poedermelk en schone flessen

Vul een schone fles met de juiste hoeveelheid water, klaar om te mengen en te voeden. Klaargemaakte flesvoedingen blijven op kamertemperatuur maar een uur goed. Je kunt ook kant-en-klare blikjes poedermelk en schone flessen meenemen.

• Geïsoleerde tas of koeltas

Doe ijspacks in je tas als je van plan bent om de hele dag weg te blijven. Moedermelk in flessen blijft op kamertemperatuur maximaal zes uur goed, maar goed gekoeld de hele dag.

Wil je weten hoe je afgekolfde melk het beste kunt bewaren? Bekijk hier een handige video.

De informatie in deze artikelen is uitsluitend bedoeld als algemeen advies en dient op geen enkele wijze ter vervanging van deskundig medisch advies. Als jij of je gezin of je kindje lijdt aan bepaalde symptomen of aandoeningen die ernstig of langdurig zijn, of als je specifiek medisch advies nodig hebt, neem dan contact op met een arts. Philips AVENT kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie die op deze website wordt verstrekt.

Verwante producten

Verwante adviezen

Gezond eten als je borstvoeding geeft

Gezond eten als je borstvoeding geeft

Overstappen van borstvoeding op flesvoeding

Overstappen van borstvoeding op flesvoeding