Consumenten

Hoe meer je dimt,
hoe warmer het licht


Ervaar WarmGlow 

Philips dimbare LED-lampen met warm gloeilamp effect

De nieuwe Philips LED lampen met WarmGlow-techniek zijn unieke dimbare LED lampen. Wanneer het licht wordt gedimt, neemt de kleurtemperatuur van deze lampen af en verandert het licht tot een effect vergelijkbaar met kaarslicht. Tot nu toe was dit gezellige en warme licht enkel bereikbaar met halogeen of gloeilampen. Consumenten hebben nu het perfecte alternatief wanneer ze een gezellig lichteffect willen en toch energie willen besparen.

Vergelijk de verschillen

PhilipsWarmGlowgradient

Maak kennis met Philips WarmGlow LED-lampen

Warm Glow Youtube Video

Maak kennis met Philips WarmGlow LED-lampen

Warm Glow Youtube Video

In de spotlights

How to, wiki and tutorial

How to – wiki en handleiding

Met een eindeloze reeks van mogelijkheden kan het kiezen van de juiste lamp een hele uitdaging zijn. Bekijk onze verlichtingshandleidingen die u helpen uw mogelijkheden te verduidelijken.
Lighting has changed

Verlichting is veranderd

Om de hoeveel tijd verwisselen we of veranderen we een lamp? Onze woningen zijn de laatste eeuw radicaal veranderd. Dus waarom gebruiken we nog steeds verlichting die is gebaseerd op 19de-eeuwse technologie? Philips Hue-verlichting kan uw decor veranderen, uw huis beveiligen, u helpen te ontspannen of concentreren en nog veel meer. Verlichting is veranderd.
Dimmer Compatibility

Kies uw dimmer

Gebruik onze aanbevolen dimmer lijst om de juiste dimmer te vinden voor uw dimbare LED-lampen, en te genieten van zo veel, of zo weinig, licht als u wilt.

Populaire dimbare LED-lampen

Warm-Glow