Philips LED-lampen

Licht op zijn mooist

De LED-lampen van Philips combineren uitstekende lichttechnische prestaties met baanbrekend design, dat al tot vele nominaties voor designprijzen heeft geleid.

De LED-lampen gaan direct aan met een druk op de knop. Ze zien er fantastisch uit en gaan tot 25 keer langer mee dan gloeilampen – terwijl ze een fractie van de energie verbruiken. De Philips LED-lampen worden in slechts 18 maanden terugverdiend – en leveren al vanaf dag één een bijdrage aan het milieu.

In de spotlight 

Philips verlichting Hoe?

Komt u er niet uit?

De mogelijkheden lijken eindeloos, en daarom kan het kiezen van de juiste lamp nogal een uitdaging zijn. Bekijk onze verlichtingstutorials om de mogelijkheden op een rijtje te zetten.

Tutorials bekijken

Philips verlichtingsmake-overs

De kracht van licht

We weten allemaal hoe belangrijk licht is. 's Ochtends worden we erdoor gewekt en het verlicht onze werkomgeving, helpt ons 's avonds onze weg naar huis te vinden en laat ons huis als thuis aanvoelen.

See what light can do

Philips verlichtingswiki

Meer informatie over verlichtingstermen

In de verlichtingswereld worden een paar belangrijke termen gebruikt. Wattage kennen we allemaal, maar wat betekenen lumen en CRI nu eigenlijk?

Bekijk de verlichtingswiki

Philips LED voordelen

Ontdek hier alle voordelen van LED!

Met de nieuw ontwikkelde LEDlampen en bijhorende verpakkingen is het heel eenvoudig een energiezuinig alternatief te vinden voor traditionele lichtbronnen. Het design van de lampen en het warme witte licht zijn de verbeteringen die je helemaal zullen overtuigen. Ontdek nu alle voordelen van LED!

Wist u dat?