Verlichting keuken

Zie wat u in de keuken met licht kunt doen

Video - The open plan living of this young family needed a more flexible lighting solution to the needs of both kids and parents.

Het hart van een huis verwarmen

De open woonkamer van dit jonge gezin had flexibeler verlichting nodig om te kunnen voldoen aan de behoeftes van de kinderen en de ouders.

Video - Warming up the heart of a home

Berlijn

Het hart van een huis verwarmen

Verlichting keuken & eetkamer – van inbouwspots tot hanglampen

 

Koken is één van de belangrijkste taken van de dag. Op een lege maag kan je immers niet werken. Bovendien wordt koken tegenwoordig ook steeds leuker al dan niet dankzij leuke, knappe én functionele verlichting in de keuken.

 

We eten naast onze mond ook met onze ogen. Goede eetkamer- & keukenverlichting, zowel tijdens het koken als tijdens het eten, mag dus zeker niet ontbreken in de keuken en de eetkamer!

 

De juiste verlichting voor elk plekje in de keuken & eetkamer

 

Groenten en vlees snijden, in de kookpotten roeren, de juiste hoeveelheden opzoeken in je kookboeken, het eten opdienen, … Er zijn heel wat taken in de keuken waarbij goede, heldere (LED) verlichting onmisbaar is. Niets zo lastig als in je vingers te snijden tijdens het koken. Met gericht en helder licht zie je perfect wat je doet en wordt koken zo mogelijk nog leuker!

 

En ook in de eetkamer vervult de verlichting een belangrijke rol. In eerste plaats om te zien wat je eet maar de eetkamerverlichting draagt ook sterk bij tot de sfeer. Een romantisch diner of na het eten nog wat bijpraten? Met leuke sfeerverlichting zoals een hanglamp met dimfunctie en de LED theelichtjes is de toon voor een gezellig gesprek zo gezet…

Licht waar je het nodig hebt en hoe jij dat wenst

 

Voor iedere mogelijke plek is er een gepaste verlichtingoplossing: licht nodig onder je keukenkastjes, boven het aanrecht of waar dan ook? Geen probleem! Van inbouwspots met LED verlichting tot hanglampen en van plafondverlichting tot tafel- en wandlampen: je vindt het allemaal in ons assortiment eetkamer- en keukenverlichting!

 

Bij het ontwerpen van onze inbouwspots hebben we er bijvoorbeeld extra aandacht aan besteed zodat je deze makkelijk kan draaien en dus richten op het aanrecht, de eettafel of waar je op dat moment gericht licht nodig hebt. En omdat ieder z’n eigen favoriete stijl heeft, hebben we ook gelet op het design en de gebruikte materialen. In ons assortiment vind je dus verschillende inbouwspots en spotlampen in verschillende stijlen.

 

Aan tafel en genieten maar!

subimage-kitchen-lighting

Populaire producten