LED bureaulamp

Zie wat u in uw thuiskantoor / studeerkamer met licht kunt doen

Helder licht, helder werken dankzij LED bureaulampen!

 

Goede verlichting speelt een grote rol in ons interieur. Zo ook aan onze bureau of op onze werkplek. Overstappen naar LED verlichting is dan ook een bewuste en duurzame keuze voor uw hele interieur. En voor uw portemonnee natuurlijk…

 

Een goede werkplek wordt steeds belangrijker in onze woning. Aangepaste bureauverlichting & bureaulampen mogen dan ook niet ontbreken! LED verlichting zorgt bovendien voor helder en warm licht wat, in tegenstelling tot traditionele lampen, niet vermoeiend is voor de ogen. Twee vliegen in één klap want u bespaart aardig wat en uw werkplek wordt een stuk aangenamer!

 

LED bureaulampen combineren met je woonkamer verlichting

 

De werkplek inrichten kan u zowat overal in huis doen. Veel mensen kiezen er tegenwoordig echter voor om hun werkplek of bureau te integreren in de woonkamer. Dit vanwege plaatsgebrek of om toch dicht bij het gezin te kunnen zijn. Dit brengt natuurlijk wel met zich mee dat uw bureauverlichting en –lampen afgestemd moeten zijn op de algemene stijl in de woonkamer.

 

En niet alleen de stijl van uw bureaulampen is belangrijk. U moet er ook rekening mee houden dat het licht van de bureaulamp bijvoorbeeld niet in de tv schijnt of andersom: dat de woonkamerverlichting storend is tijdens het werken aan de bureau. Daarom is het belangrijk om uw woonkamer- en bureauverlichting op elkaar af te stemmen.

 

Dit doet u door dezelfde stijl en vormgeving te hanteren maar ook door rekening te houden met ondermeer de lichtintensiteit van de verschillende lampen. Wanneer u uw werkplek inricht in de woonkamer, hebt u vaak genoeg aan een richtbare LED bureaulamp of een vloerlamp. De algemene verlichting van de woonkamer geeft immers al voldoende ‘basisverlichting’ waarbij de LED bureaulamp zorgt voor gericht licht.

 

Zo hebt u steeds voldoende en aangenaam licht terwijl schaduwvorming op uw werkblad voorkomen wordt. Bovendien kan u met een richtbare bureau- of vloerlamp de lichtstraal afwenden van de zetel en/of de televisie.

De perfecte verlichting, waar u zich ook bevindt!

 

Denk zeker ook aan verlichting met dimfunctie, zowel voor de woonkamer als voor de bureau. Fel licht is immers niet gezellig voor de gezinsleden die rustig een filmpje willen kijken in de zetel. Maar ook het felle licht van uw bureauverlichting kan storend zijn wanneer iemand voor de tv zit. Verlichting met dimfunctie maakt iedereen blij aangezien de lichtintensiteit zo aangepast kan worden per ruimte.

 

Philips speelt handig in op al uw wensen & behoeften en biedt dan ook meerdere verlichtingoplossingen voor verschillende situaties en plekken. Zo kan u kiezen voor onze LED spotlampen, bestaande uit 2 of 4 LED spots. Deze kan u dan makkelijk richten, afhankelijk van waar u op dat moment het meeste licht nodig hebt. Verkiest u toch liever een meer elegante vormgeving? Dan kan u kiezen voor de verschillende hanglampen waarbij de hoogte en lichtintensiteit makkelijk ingesteld kan worden. Aanvullend of gericht licht nodig? Dan hebt u een ruime keuze uit tafellampen en vloerlampen.

home-office-led-desklamps.jpg