Design

bureaulamp

Zie wat u in uw thuiskantoor / studeerkamer met licht kunt doen

Een statige design bureaulamp of een eenvoudig bureaulampje?

 

Bureaulampen zijn er in alle stijlen, formaten en kleuren. Het antwoord op de vraag “welke bureaulamp moet ik kiezen?” hangt dan ook af van waar u de lamp zal gaan gebruiken…

 

Voor het bureau van uw kinderen zal een eenvoudig bureaulampje volstaan. In uw thuiskantoor hebt u echter nood aan een krachtige LED bureaulamp en voor uw kantoor op het werk kiest u allicht voor een knappe design bureaulamp.

 

Leuke bureaulampjes voor de kinderkamer

 

Om de jonge ogen van onze kinderen zo goed mogelijk te beschermen, mag een bureaulampje niet ontbreken. Lezen en/of schrijven bij te weinig licht is immers te belastend voor de ogen. Door de algemene verlichting te combineren met een extra lichtbron en dus een bureaulampje kunnen uw kinderen zonder problemen urenlang studeren.

 

Voor de jongste kinderen is er de MyBuddy leeslamp die een zachte witte gloed verspreidt: ideaal om een verhaaltje voor te lezen of als extra verlichting bij het huiswerk. De tieners hebben de keuze uit verschillende hippe tafel-en vloerlampen met een mooi ontwerp.

 

Mooie design bureaulampen voor het (thuis)kantoor

 

Uw kantoor vertelt iets meer over wie u bent en waar u voor staat. Zo geeft een mooie design bureaulamp niet alleen karakter aan uw kantoor maar geeft u daarmee ook aan dat u oog voor detail hebt. Iets wat uw klanten zeker zullen weten te appreciëren.

 

Form follows function maar de vorm blijft belangrijk! In ons assortiment kan u dan ook diverse design bureaulampen ontdekken waarvan er verschillende ook een Product Design Award ontvingen.

Algemene bureauverlichting – van vloer- tot plafondlampen

 

Uiteraard kan u ook bij Philips terecht voor algemene kantoorverlichting: wandlampen, vloerlampen, hanglampen, spots, … Kortom: alle soorten verlichting om uw kantoor met licht in te richten. Daarbij hebt u bovendien niet alleen de keuze uit diverse stijlen maar kan u ook kiezen tussen LED, spaarlampen of halogeenverlichting.

design-desklamp.jpg