Verlichting

voor thuiskantoren en studeerkamers

Bekijk wat licht kan doen in thuiskantoren en studeerkamers

Verlichting voor thuiskantoren en studeerkamers

 

Tegenwoordig spenderen we heel wat uren achter een computer, of het nu voor werk of ontspanning is. Als u geconcentreerd wilt blijven heeft u de juiste soort verlichting voor uw thuiskantoor of studeerkamer nodig.

 

Om aan ieders behoeften te kunnen voldoen leveren wij een brede reeks bureau-, wand- en vloerlampen. Van kleurrijke bureaulampen die passen bij een studeer- of slaapkamer van studenten, tot elegante lampontwerpen die te vinden zijn bij onze ergonomische lampen.

 

Studeerkamerlampen: een weldaad voor de ogen

 

Onze bureaulampen leveren helder licht en bieden uw ogen voldoende ondersteuning, zodat het gemakkelijker is geconcentreerd te blijven. Dit verhoogt tevens de productiviteit en helpt u bij activiteiten zoals studeren, werken en lezen. Onze bureaulampen zijn uitgerust met energiezuinige lampen, van eco-halogeen tot de nieuwste LED-technologie, wat zorgt voor warm wit licht dat zacht voor de ogen is.

Tips voor uw thuiskantoor
 


  • Plaats de lamp aan de andere kant van uw schrijfhand om schaduwen tijdens het schrijven of lezen te verminderen.
  • Gebruik taakverlichting in combinatie met algemene verlichting voor lezen en schrijven. Dit helpt oogvermoeidheid te voorkomen.

Populaire verlichting voor thuiskantoren en bureaulampen

In de spotlights

Aan de slag met bureauverlichting – een functionele werkplek inrichten

Ontwerpen van een praktische werkplek

Steeds meer mensen kiezen ervoor om thuis een eigen werkplek te voorzien. Een plek om van thuis uit te werken maar ook een plek waar

 

Leer meer over
bureauverlichting

De juiste bureaulamp voor elke kamer in huis!    

De juiste bureaulamp voor uw eigen werkruimte, dat is onze missie! Van de studeerkamer tot het thuiskantoor: wij hebben de juiste bureaulamp voor elke situatie!
 

Meer informatie over bureaulampen

LED bureaulampen - helder en duidelijk!    

LED-verlichting biedt u niet alleen energiebesparing. Dankzij LED-bureaulampen kunt u een uitstekende werkruimte realiseren met aantrekkelijke verlichting!

 

 

 

 

Meer informatie over LED-bureaulampen

Bureauverlichting: van design-bureaulampen tot eenvoudige bureaulampen 

Ontdek de nieuwe bureaulampen van Philips

Philips levert de juiste verlichting voor elk bureau. Een design-bureaulamp voor uw kantoor of een eenvoudige bureaulamp voor de kinderen?

 

Meer informatie over het ontwerp van bureaulampen