Badkamer verlichting
LED

Terug naar alle kamers

Zie wat u in de badkamer met licht kunt doen

Badkamerverlichting - heldere ochtendrituelen, ontspannen avonden

 

De badkamer is ’s ochtends de drukste kamer van het huis en ’s avonds de plek bij uitstek om tot rust te komen. In het donker zie je natuurlijk niets. Goede badkamer verlichting is dan ook onmisbaar: bij de dagelijkse taken zoals het tanden poetsen en het scheren maar ook bij het creëren van een relaxerende sfeer.

 

En laten we ook de veiligheid niet vergeten. De badkamer is ten slotte een vochtige ruimte en de verlichting in de badkamer moet dus waterdicht zijn. Met de Philips badkamer lampen verlicht je jouw badkamer veilig en in stijl!

 

Verlichting in de badkamer – wit licht aan de spiegel, een zachte gloed bij het bad

 

Bij het scheren (of epileren), het aanbrengen van make-up of het indoen van contactlenzen heb je nood aan een helder, wit licht. Naast algemene verlichting in de vorm van een plafondlamp of inbouwspots heb je ook gericht licht nodig. Met de juiste wandlamp zorg je voor de juiste belichting zodat je geen enkel haartje meer mist en je lenzen er moeiteloos in gaan!

 

Ook ’s avonds is de badkamerverlichting onmisbaar. Verwen jezelf met een heerlijk warm bad en dim de lichten. Zeg nu zelf: wie wilt er niet tot rust komen in een zalig bad met een zacht muziekje op de achtergrond. De warme gloed van het gedimd licht, eventueel in combinatie met enkele kaarsjes zorgt meteen voor een ontspannende sfeer.

Of spring onder een verkwikkende douche en voel jezelf als herboren. Met enkele handige inbouwspots boven de douche sla je geen enkel plekje meer over en zal je nooit meer de verkeerde douchegel gebruiken.

 

Ontdek ons ruime assortiment badkamerverlichting

 

Neem dus een kijkje in ons assortiment badkamerverlichting en verlicht jouw badkamer in stijl! Kies je ook voor LEDverlichting in de badkamer? Dan verlicht je de badkamer niet alleen op een stijlvolle maar ook op een energiezuinige manier.

bathroom-lighting

Populaire producten