Badkamer verlichting
energie besparen

Terug naar alle kamers

Zie wat u in de badkamer met licht kunt doen

Stijlvol besparen met LED verlichting in de badkamer

 

De Philips badkamerverlichting zorgt niet alleen voor een stijlvolle badkamerinrichting maar laat je meteen ook besparen op je energiefactuur. Bovendien is er voor elk plekje in de badkamer een LED lamp, zelfs boven de douche.


De Philips LED verlichting is tot 80% energiezuiniger dan de traditionele lichtbronnen. In combinatie met hun veelzijdigheid vormen LED lampen en inbouwspots in de badkamer een perfecte oplossing voor ieder moment van de dag.

 

Veilige verlichting van topkwaliteit

 

De badkamerverlichting moet niet enkel voor het juiste licht zorgen. Ze moet ook veilig zijn en dus bestand zijn tegen vocht. In onze collectie vind je dan ook badkamerlampen met verschillende IP waarden van IP21 en IP23 tot IP44 en IP65. Zo weet je meteen welke lampen waar geplaatst kunnen worden en kan jij ieder plekje van de badkamer perfect verlichten.

 

De duurzame materialen, stijlvolle afwerking en verschillende types geven je de mogelijkheid de badkamer volgens jouw stijl in te richten. Of je nu functioneel licht nodig hebt of zacht en romantisch licht, de LED lampen voor het plafond en de wandverlichting zorgen steeds voor een aangename sfeer in de badkamer.

 

LED inbouwspots – veilige verlichting voor de douche

 

’s Morgens word je meteen wakker dankzij het heldere licht van de LED inbouwspots in je douche. Met een waarde van IP65 zijn onze inbouwspots 100% veilig en geschikt om boven de douche te plaatsen. Bovendien kan je ze makkelijk aansluiten op een dimmer zodat je ’s avonds met gedimd licht een relaxerende douche kan nemen.

Modern of klassiek, aan de spiegel of boven de douche: ons assortiment LED verlichting voor de badkamer zorgt dag en nacht voor helder licht en een knappe inrichting.
bathroom-led-energy-saving

Populaire producten