Huishoudelijke artikelen

Strijkijzers

  • Huidige producten (178)
Weergeven
Raster
Lijst
Producttype
Prijs
Stoomstoot
Capaciteit waterreservoir
1,2 tot 1,7 liter

Door de goede capaciteit kunt u minimaal een tot maximaal twee uur onafgebroken strijken. U profiteert dus van een langere gebruiksduur dan bij een traditioneel strijkijzer.

1,8 tot 2,5 liter

Door de grote capaciteit kunt u minimaal twee tot maximaal drie uur onafgebroken strijken. Een groot waterreservoir zorgt niet alleen voor een langere gebruiksduur (nuttig bij grotere bergen was), maar produceert ook meer onafgebroken stoom, waardoor u slechts de helft van de tijd nodig hebt.

Revolutionaire technologie
Ultralicht strijkijzer met stoomgenerator

Het ultralichte strijkijzer met stoomgenerator is verbazend licht in gewicht en zeer gemakkelijk hanteerbaar. Uw pols wordt gedurende het hele strijkproces ondersteund en het strijkijzer veroorzaakt geen spanning in uw schouder of wrijving in uw hand. Het is moeiteloos te gebruiken en verwijdert de hardnekkigste kreuken in een ogenblik.

Gegarandeerd geen schroeiplekken

Philips-stoomgeneratoren zijn een indrukwekkende combinatie van de perfecte temperatuur en continue, krachtige stoom, waarmee uw kleding nooit verbrandt. Tijdens het strijken kunt u de warme zoolplaat op de strijkplank of uw stoffen laten staan en onafgebroken strijken zonder het strijkijzer op te tillen.

Geen temperatuurinstelling nodig

Met de OptimalTEMP-technologie is er geen temperatuurinstelling vereist. Met Philips PerfectCare-stoomgeneratoren hoeft u de temperatuur niet langer te wijzigen als u van jeans naar zijde gaat en hoeft u ook niet meer te wachten tot de temperatuur is bijgesteld.

Productgroep
Ultieme strijkervaring

Sneller, efficiënter en handiger strijken. Geavanceerde, krachtige prestaties door de grote of afneembare waterreservoirs. Minder spanning op uw pols door het ultralichte strijkijzer.

Krachtige en handige serie

Continue stoom met grote of afneembare waterreservoirs. Een innovatief Smart-Calc Clean-systeem voor langdurige prestaties.

Snelle en compacte serie

Sneller strijken door krachtigere stoomprestaties dan die van een stoomstrijkijzer. Past door het ultracompacte ontwerp goed op de strijkplank en is eenvoudig op te bergen.

Producten
* Aanbevolen verkoopprijs

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in