Consumenten
Producten

  Wat maakt onze AirflowMax-technologie zo krachtig?

   

  Bij het ontwerpen van de innovatieve AirflowMax-technologie zijn we begonnen bij de kern van de stofzuiger: de s-bag®-stofzak. De geoptimaliseerde binnenribben laten de zak in de lucht hangen. Op die manier breidt de zak zich gelijkmatig uit en wordt deze volledig gevuld - terwijl de hoge zuigkracht behouden blijft.

  Superieure luchtfiltering in 3 stappen

  Hoe bereiken wij superieure filtering?

   

  De s-bag®-stofzak De eerste stap is de s-bag®-stofzak, die fijn stof en allergenen filtert dankzij meerdere lagen kwalitatief hoogwaardig materiaal. De fijne filtervezels zijn slim verdeeld, zodat de luchtstroom constant blijft en de hoge zuigkracht niet verloren gaat.

   

  Motorbeschermingsfilter Een tweede filter vangt het stof op dat mogelijk nog ontsnapt uit de s-bag®-stofzak en beschermt daarnaast de stofzuigermotor.

   

  HEPA13-filter* De laatste stap is het effectieve HEPA13-filter. De meeste stofzuigers blazen fijn stof weer de kamer in. Het HEPA13-filter vangt meer dan 99,95% van het fijne stof op, inclusief allergenen en irriterende stoffen zoals pollen en huisstofmijt.

  *Beschikbaar op geselecteerde Performer- en Performer Expert-modellen

   

  De producten bekijken

  Onze stofzuigers zijn ontworpen voor superieure luchtfiltering. Allergenen en microscopische deeltjes worden in drie verschillende stappen gevangen, zodat er gefilterde en gezonde lucht uit de stofzuiger komt. Hiervoor kregen we de certificering allergievriendelijk van het European Centre for Allergy Research Foundation (ECARF).

  Hygiënische stofzakverwijdering. Na gebruik gewoon afsluiten en weggooien!

  Wanneer u voor een Philips-stofzuiger met s-bag®-stofzak kiest, profiteert u van optimale hygiëne bij het verwijderen van de stofzak: de s-bag® is ontworpen voor een eenvoudige verwijdering. Sluit de zak eenvoudig af met het schuifje en gooi hem weg. Zo blijft alle vuil en stof in de stofzak en blijven uw handen schoon. Dit is vooral handig voor mensen met huisdieren allergieën.

  Unieke TriActive-mondstukken, ontworpen door Philips

   

  Drie reinigingshandelingen tegelijk.

  TriActive-mondstuk

  Het TriActive-mondstuk wordt geleverd bij de PowerPro Compact.

  TriActive+ mondstuk

  + Met zijborstels

  Het TriActive+ mondstuk wordt geleverd bij de PowerPro Active.

  TriActiveMax-mondstuk

  + Met zijborstels

  + Ontworpen voor de hoogste stofopname op alle soorten vloeren.

  Het TriActive-Max-mondstuk wordt geleverd bij de PowerPro Expert en de PowerPro Ultimate.

  TriActiveZ-mondstuk

   

  Het TriActiveZ-mondstuk heeft een bijzonder zigzagontwerp dat stof, vuil en zelfs grote kruimels opzuigt zonder dat u extra moeite moet doen.

  DiamondFlex-mondstuk

   

  Stofzuig moeiteloos in hoeken. Het DiamondFlex-mondstuk draait 180° graden, zodat u soepel rondom meubels en andere voorwerpen kunt manoeuvreren.

  Turbo-borstelmondstuk

   

  Voor een diepe tapijtreiniging bevelen wij het Turbo-borstelmondstuk aan. De roterende borstel verwijdert zelfs haren en pluisjes.

  Welke Philips-stofzuiger is geschikt voor u?

  Multifunctionele stofzuigers

  Stofzuigers harde vloer

  Stofzuigers voor dierenhaar

  Allergievriendelijke stofzuigers

  Over onze best beoordeelde stofzuigers