Luchtbevochtiger

Hygiënische en natuurlijke luchtbevochtiging. Adem het verschil.
AC3256/10
NanoCloud

Geen droge huid en ogen meer in de winter?

Philips luchtbevochtiger: ideale luchtvochtigheid voor een betere gezondheid

 

  • De ideale luchtvochtigheid in huis in elk seizoen
  • Voorkom een droge huid, ogen en slechte nachtrust
  • NanoCloud technologie: 99% minder bactierieën verspreiding
Aanbevolen verkoopprijs: € 119,99
30 dagen bedenktijd en gratis retour bij Philips
vochtigheidstabel

Ideale luchtvochtigheid in huis

 

De lucht bevochtigen tot een vochtigheidsgraad van 40%-60% zorgt voor vermindering van gezondheidsproblemen die door droge lucht kunnen worden verergerd. Deze optimale vochtigheidsgraad voorkomt bovendien de groei van bacteriën en schimmels en maakt het ademhalen veel prettiger.

Geniet van gezonde lucht met een optimale vochtigheidsgraad

 

Ons lichaam bestaat voor ongeveer 60% uit water. Het is daarom geen wonder dat droge lucht in huis irritatie kan veroorzaken, zowel in de winter (als de verwarming aan staat) als in de zomer (met het uitdrogende effect van airconditioning).

 

Bij een lage vochtigheidsgraad vinden veel mensen het moeilijker om adem te halen en hebben ze vaak last van droge en jeukende ogen, neus en keel. Droge lucht inademen kan slaapproblemen veroorzaken en allergieën, astma en andere ademhalingsproblemen verergeren. Bacteriën en virussen varen er wel bij, maar haar en huid drogen uit.

Gezonde lucht met 99% minder bacteriën

 

Het kan niet eenvoudiger. De NanoCloud-technologie in onze luchtbevochtigers maakt gebruik van een natuurlijk verdampingsproces om de lucht in huis te bevochtigen.

 

De watermoleculen zijn zo klein, dat ze minder bacteriën verspreiden* dan vochtigheid die door ultrasone luchtbevochtigers wordt verspreid.

 

*Gebaseerd op de uitstoot van de bacterie Pseudomonas Fragi, rechtstreeks vanuit schone units en filters, na 2 uur doorlopend gebruik in de hoogste stand, met gebruik van gesteriliseerd water waaraan voornoemde bacterie was toegevoegd, in een vat van 1 m3, ververst bij 280 L/min, (74 gpm).

Geen wit stof of natte plekken

 

Water kan mineralen, calcium en magnesium bevatten. Wanneer waterdruppels op uw meubels, wand of vloer terechtkomen, kunnen ze een wit residu achterlaten. Met uw nieuwe Philips-luchtbevochtiger gebeurt dit niet.

 

De ultrafijne, onzichtbare mist die met onze NanoCloud-technologie wordt gemaakt, is te klein om mineralen te bevatten. In plaats daarvan blijven de mineralen achter in het waterreservoir waar ze horen (en dat u gemakkelijk kunt reinigen). En omdat de damp zo fijn is, blijft het vocht langer in de lucht en ontstaan er geen natte plekken op nabijgelegen oppervlakken.

Constante vochtigheidsgraad - automatisch

 

Wat is een prettige vochtigheidsgraad? De optimale vochtigheidsgraad binnenshuis is 40%-60%. Dat voelt het meest comfortabel aan en remt de groei van schimmels en bacteriën.

 

De NanoCloud-technologie in uw nieuwe luchtbevochtiger van Philips controleert de lucht voortdurend en zorgt voor een constante vochtigheid. U hoeft alleen maar uw voorkeur in te stellen: 40%, 50% of 60%. Maar u kunt ook kiezen voor de automatische modus - dan doet uw Philips-luchtbevochtiger de rest.

 

 

luchtbevochtiger
VitaShield

De interne technologie onthuld

 

1. Natuurlijk verdampingsproces zorgt voor optimale prestaties

2. Verspreidt minder bacteriën in vergelijking met toonaangevende ultrasone luchtbevochtigers die gebruikmaken van koude mist

3. Geen natte vlekken of wit stof

4. Slimme vochtigheidsregeling tussen 40% en 60%

5. Geen heet water, dus geen verbranding door heet water of warme stoom

Nooit meer droge lucht in ons huis dankzij de Philips luchtbevochtiger. De lucht voelt gezonder en ik heb minder last van een droge huid en droge ogen. Daarnaast slaap ik een stuk beter!"

Sara42, Consumentenfeedback website Philips.nl, september 2015

Onze luchtbevochtigers

Accessoires

filters

 

Bevochtigingsfilter voor luchtbevochtiger

Het filter van de Philips luchtbevochtiger zorgt voor voldoende waterabsorptie en efficiënte verdamping.

Aanbevolen verkoopprijs: € 9,99
30 dagen bedenktijd en gratis retour bij Philips

Overige producten

Philips luchtreinigers bieden gezondere lucht voor mensen met astma en andere aandoeningen van de luchtwegen. Een betere luchtkwaliteit in huis.

Deze 2-in-1 combinatie van een luchtreinger en luchtbevochtiger beschermt u en uw gezin tegen verontreinigende deeltjes en droge lucht