Luchtzuiverings- en bevochtigingscombinatie

Adem het verschil
Philips-luchtzuiveringscombinatie
30 dagen bedenktijd en gratis retour bij Philips

Gezondere en schonere lucht in huis, op een natuurlijke manier

Adem gezonde lucht met de Philips-luchtzuiverings- en bevochtigingscombinatie. Het professionele VitaShield IPS-filtersysteem reinigt de lucht, terwijl de luchtbevochtiger met Nanocloud-technologie de vochtigheidsgraad optimaal houdt.
luchtbevochtiger

Combineer schonere lucht met een optimale luchtvochtigheid


Nu luchtkwaliteit over de hele wereld een ernstig probleem wordt, is schone lucht belangrijker dan ooit. De lucht in huis zuiveren is de eerste stap op weg naar gemakkelijker ademhalen.

Daarnaast is een optimale vochtigheidsgraad belangrijk. Wanneer de lucht in huis droog is, kunnen uw ogen, neus en keel geïrriteerd raken en gevoeliger worden voor allergenen, bacteriën en andere onzuiverheden. Dit geldt zowel in de winter, als de verwarming brandt, als in de zomer, door het uitdrogende effect van airconditioning. Het inademen van droge lucht kan slaapproblemen veroorzaken en allergieën, astma en andere ademhalingsproblemen verergeren. Om maar niet te spreken van hoe het uw haar en huid uitdroogt.

We hebben onze krachtige zuiveringstechnologie VitaShield IPS gecombineerd met NanoCloud-luchtbevochtigingstechnologie, en daarmee een perfecte combinatie gecreëerd. Deze Air combi 2 - in - 1 beschermt u en uw gezin tegen verontreinigende deeltjes en biedt enorme verlichting voor ieder gezinslid dat lijdt aan allergieën, hooikoorts of andere ademhalingsproblemen.
Philips Air-app

Allergievriendelijke kwaliteit getest door ECARF


Een klinische test die is uitgevoerd door ECARF, een van de meest toonaangevende organisaties voor allergieonderzoek ter wereld, heeft uitgewezen dat mensen die lijden aan pollenallergie bij gebruik van de luchtzuiveraar van Philips aanzienlijk minder symptomen vertoonden van pollenallergie, zoals niezen, tranen, rode ogen, jeukende neus, huidirritatie en loopneus, door de allergenen uit de lucht binnenshuis te verwijderen.
* Na 90 minuten gebruik van luchtzuiveraars van Philips, in vergelijking met blootstelling zonder filter - klinisch getest door ECARF

Natuurlijke en hygiënische vochtigheid


Het kan niet eenvoudiger en natuurlijker. De NanoCloud-technologie in onze combi's maakt gebruik van natuurlijke verdamping om de lucht in huis te bevochtigen. De watermoleculen zijn zo klein dat ze minder bacteriën* verspreiden dan vocht dat is gecreëerd door ultrasone luchtbevochtigers.

Alle mineralen blijven achter in het waterreservoir, waar ze horen (en dat u eenvoudig kunt reinigen). En omdat de damp zo fijn is, blijft het vocht langer in de lucht hangen en veroorzaakt het geen natte plekken op nabijgelegen oppervlakken.


*Gebaseerd op de uitstoot van de bacterie Pseudomonas Fragi, rechtstreeks vanuit schone units en filters, na 2 uur doorlopend gebruik in de hoogste stand, met gebruik van gesteriliseerd water waaraan voornoemde bacterie was toegevoegd, in een vat van 1 m3, ververst bij 280 L/min, (74 gpm).
Vlindertechniek

Geniet altijd van schonere lucht


We geloven in natuurlijke schone lucht, dus onze Air Combi (2 - in - 1)-apparaten maken gebruik van de geweldige Vitashield IPS-filtertechnologie, die in meerdere stadia actief is om tot 99,97% te filteren van deeltjes zo klein als 0,3 micron – de omvang van de meest voorkomende allergenen, schadelijke deeltjes, geurtjes, VOC's en bacteriën in de lucht. In feite ontsnapt niets aan onze Vitashield IPS-technologie, zelfs geen virussen. Voor schonere, gezondere lucht binnenshuis, zonder gebruik van agressieve chemicaliën of ozon, zelfs in ruimten tot 95 m2.
Wij hebben deze zuiveraar nu ongeveer een maand en we zijn er heel tevreden over. We slapen veel beter en worden minder wakker tijdens de nacht. En heel fijn dat de lucht op elk moment getest kan worden. Echt een aanrader!

Denise37

Accessoires

filters

 

Bevochtigingsfilter voor luchtbevochtiger

Het filter van de Philips-luchtbevochtiger zorgt voor voldoende waterabsorptie en efficiënte verdamping.

Aanbevolen verkoopprijs: € 14,99
30 dagen bedenktijd en gratis retour bij Philips
HEPA-filter

 

HEPA-filter voor kleine deeltjes

Ons NanoProtect HEPA-filter verwijdert 99,97% verontreinigende deeltjes uit de lucht in huis – fijnstof, bacteriën, virussen en allergenen, zo klein als 20 nanometer.

Aanbevolen verkoopprijs: € 69,99
30 dagen bedenktijd en gratis retour bij Philips

Overige producten

  • Luchtreiniger

    Luchtreiniger

    Philips luchtreinigers bieden gezondere lucht voor mensen met astma en andere aandoeningen van de luchtwegen. Een betere luchtkwaliteit in huis.

  • Luchtbevochtigers

    Luchtbevochtigers

    Creëer een ideale luchtvochtigheid in huis met Philips luchtbevochtigers en voorkom een droge huid, ogen en slechte nachtrust. Lees meer online.