Consumenten
Producten

Philips Airfryer

alt text

Gezonder frituren met lucht

Tot 80% minder vet* en makkelijk schoon te maken

 

  • Tot 80% minder vet*
  • Makkelijk schoon te maken
  • Geen last van nare vetluchtjes  

 

Frituurt u zoals de meeste mensen ook af en toe graag thuis, maar herkent u de nadelen van een friteuse? Ongezond, nare vetluchtjes, lastig schoonmaken,... De Philips Airfryer is hiervoor de ideale oplossing. Hiermee frituurt u veel gezonder, namelijk... met lucht! Frietjes bevatten hierdoor dan ook tot 80% minder vet dan frietjes uit een normale friteuse én… ze smaken overheerlijk! Bovendien is de Airfryer gemakkelijk schoon te maken (bijvoorbeeld in de vaatwasser) en veroorzaakt deze geen nare geurtjes.

Aanbevolen verkoopprijs: € 279,99
30 dagen bedenktijd en gratis retour

 

* Frietjes uit de Airfryer in vergelijking met frietjes uit een normale friteuse.

Met de Airfryer kunt u frituren, grillen, bakken, braden en roosteren

Frituren

Met de Airfryer frituurt u op een gezondere manier. Frietjes bevatten tot 80% minder vet en smaken overheerlijk. Bereid ook snacks, zoals kroketten en bitterballen in de Airfryer.

Grillen

Vlees en vis grillen kan ook met de Airfryer, bijvoorbeeld lekkere kipdrumsticks, saté of andere spiezen. Schroei uw vlees snel dicht op hoge temperatuur en geniet van sappig vlees.

Bakken

Zin in iets zoets? Of bakt u graag indrukwekkende taarten? Ook dit kan in de Airfryer! Maak nagerechten zoals crème brûlée of een lekkere appeltaart, muffins of cupcakes.

Roosteren

Met de Airfryer kunt u ook spareribs of ander vlees roosteren. Wist u dat u zelfs biefstuk kunt bereiden? De Airfryer is dus echt multifunctioneel! 

Gezonder frituren met Rapid Air-technologie

 

Met de unieke Rapid Air-technologie van Philips kunt u met uitsluitend lucht voedsel frituren dat knapperig is van buiten, en mals van binnen. Door gezonder te frituren met lucht kunt u frietjes met tot 80% minder vet bereiden! *

 

Hoe werkt het?

Met de unieke Rapid Air-technologie van Philips kunt u met uitsluitend lucht voedsel Dankzij de unieke combinatie van snel en precies circulerende hete lucht, een optimale temperatuurbalans en een grilelement kunt u allerlei heerlijke gerechten frituren, roosteren, bakken of grillen. Omdat u voor het frituren uitsluitend lucht gebruikt, is het veiliger en ruikt u het veel minder dan wanneer u een traditionele friteuse gebruikt. En met de vaatwasmachinebestendige onderdelen is het apparaat ook nog eens eenvoudig schoon te maken.

 

* In vergelijking met frietjes gebakken in een normale friteuse

Lees wat gebruikers zeggen over Airfryer 

Gemiddelde beoordeling

4,6

Airfryer doet zijn werk uitstekend

19 november 2015

 

De Airfryer blinkt uit in gemak en prestaties. De frituurpan kan de deur uit. De Airfryer is zo heet. De frites en snacks zijn heerlijk. Lees de gebruiksaanwijzing goed en geniet ervan.

Het product doet alles wat ik in gedachte heb!

1 november 2015

 

Nadat ik in korte tijd de bediening eigen had gemaakt kan ik stellen: het is een goede keuze geweest om de Airfryer te kopen (nadat ik wel een demonstratie had bijgewoond)!

Bekijk hier wat Hylco, Bertine en Linda van de Philips Airfryer vinden!

Airfryer review Hylco
Airfryer review Bertine
Airfryer review Linda

Consumentenbond:

Wil je een hetelucht friteuse, dan adviseren wij Philips Airfryer

 

Bron: Consumentenbond 2015

Consumentenbond test Philips Airfryer

The Philips Chef

The Philips Chef houdt zich bezig met allerlei recepten die je kunt bereiden met Philips keukenapparatuur, zoals de Airfryer. Bekijk inspirerende recepten, tips & tricks. Neem een kijkje in zijn keuken!

 

Lees meer

Airfryer app

Met meer dan 200 recepten inspireert de Philips Airfryer app thuiskoks om elke dag een heerlijke, gezondere maaltijd te bereiden.

 

Download nu de app voor iOS of Android.

Airfryer recepten van The Philips Chef

 

Bekijk de top 8 recepten van onze Philips Chef.

Veelgestelde vragen over Airfryer

Alle Airfryers en accessoires